Galaxy Note 20 update met nieuwe camerafuncties nu in Nederland

Voor de Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra is er een update beschikbaar met nieuwe camerafuncties van de Galaxy S21. U kunt hem nu in Nederland installeren – waarschijnlijk volgt België binnenkort.

Galaxy Note 20-update met nieuwe camerafuncties

We meldden vorige week al dat Samsung nieuwe camerafuncties gaat introduceren in de Galaxy S20 en Note 20. De nieuwe toestellen maakten enige tijd geleden hun debuut in de Galaxy S21-serie en lekken nu naar eerdere modellen. Tot nu toe was de benodigde update in Nederland nog niet beschikbaar. Maar vandaag kunt u aan de slag.

Samsung-servers hebben ongeveer 1026 MB gereed om te downloaden en bevatten firmwareversie N98 * BXXU1DUC8. U krijgt geen nieuwe beveiligingspatch – de Note 20 activeert tenslotte al de patch van maart. MAAR: Wat je krijgt, is eigenlijk veel interessanter.

De update brengt een aantal nieuwe functies voor de camera. De schilderen De modus krijgt nieuwe filters en extra filters nacht-Selectie. Daarnaast kun je nu ook de groothoeklens gebruiken in voorhoede Camerasysteem. En in nacht Zelfde modus U kunt nu handmatig kiezen voor maximale belichting, of deze automatisch regelen.

READ  Download hier alle 12 Samsung S21-achtergronden in hoge resolutie
More from Madison Garrett

Animal Crossing: New Horizons wordt steeds gedetailleerder

Als je bezoekt Animal Crossing: New Horizons Island, je merkt misschien dat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *