Galaxy S10 Lite krijgt in mei een beveiligingspatch

De update van mei is nu beschikbaar voor de Samsung Galaxy S10 Lite. Het toestel krijgt de laatste beveiligingspatch en allerlei kleine en grote beveiligingsverbeteringen.

Galaxy S10 Lite mei update 2021

We schreven zojuist over de tweede update die de Galaxy A50 in mei krijgt, zonder dat het toestel de beveiligingspatch voor mei krijgt. Dit soort capriolen blijft de Galaxy S10 Lite redden. Op dit apparaat wordt deze maand geüpdatet naar firmwareversie G770FXXS4EUE3-patches.

De update van mei bevat bijna 44 verbeteringen aan het Android-besturingssysteem zelf. Daarnaast zijn er ook 23 One UI-software van Samsung. Er zijn onder andere beveiligingsfouten in het Knox, van Veilige map, En de TelefoonGedicht applicatie. Met deze update is de S10 Lite behoorlijk up-to-date – in ieder geval totdat de patch van juni aan de horizon verschijnt.

Beschikbaarheid

De nieuwe update wordt in één klap uitgerold in Nederland en België. U kunt het nu rechtstreeks downloaden op OTA Zonder handelsmerk ik Gemerkt Galaxy S10 Lite-versies. Wacht op de automatische melding, begin met downloaden – of wacht niet, ga meteen door Instellingen Aan systeem update naar Download en installeer.

(Bedankt Sandor!)

READ  Wat is Poshan Tracker? Details over het registreren, downloaden of rapporteren van een probleem
More from Madison Garrett

Dringend advies van ziekenhuizen aan personeel: laat u vaccineren tegen corona

Ziekenhuispersoneel wordt aangespoord zich te laten vaccineren tegen corona zodra het vaccin...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *