Galaxy S21 heeft betere 5G-downloadsnelheden dan iPhone 12

Als je dit jaar een Android-telefoon koopt, heb je waarschijnlijk 5G aan boord. Of het nu gaat om de chique Galaxy S21 Ultra, de verstandige Pixel 5 of zelfs de goedkope Nord N10, er is een 5G-optie voor uw budget.

Nu blijkt ook dat de beste Android-telefoons qua downloadsnelheid van 5G beter zijn dan iPhones. Het rapport komt uit De verovering Die beweerde dat de iPhones van Apple qua downloadsnelheid op de tweede plaats kwamen na alle gerelateerde Android-telefoons van de vijfde generatie.

Om dit in context te plaatsen: de Galaxy A51 5G heeft downloadsnelheden van 38,6 Mbps, sneller dan de 36,9 Mbps op de iPhone 12 Pro. Dat is voordat we bij de echte vlaggenschepen komen, zoals de S21 en 8T die gemakkelijk beter presteerden dan de Apple-telefoon met snelheden van respectievelijk 56,0 Mbps en 49,3 Mbps.

VPN-deals: levenslange licentie voor $ 16 en maandelijkse abonnementen voor $ 1 en hoger

Opensignal merkt op dat Samsung de ranglijst domineert, goed voor 60% van de 25 snelste 5G-telefoons in de VS, en dat kan deels te wijten zijn aan de groeiende portfolio van het bedrijf. Concurrenten als Google of OnePlus bieden slechts een handvol telefoons per jaar aan, terwijl Samsung veel telefoons heeft

Over de opvouwbare bestanden voegde het Opensignal-rapport ook toe dat hun plaatsing op de lijst lovenswaardig was, met commentaar:

Opvouwbare smartphones zijn nog steeds zeldzaam vanwege de complexiteit van de integratie van niet alleen het scherm, maar ook alle andere elektronische apparaten die een huis in een compleet andere staat moeten vinden. De antennes die nodig zijn voor mobiele ontvangst vormen een speciale uitdaging, omdat ze moeten werken als de telefoon open of gesloten is, en ongeacht hoe de gebruikers de telefoon vasthouden. Het is geruststellend voor providers, gebruikers en smartphonemakers om te zien dat hun opvouwbare smartphonemodellen scoren met hoge gemiddelde downloadsnelheden die vergelijkbaar zijn met die van hun traditionele, minder complexe ontwerpers.

Of je nu een conventionele smartphone of een opvouwbare smartphone koopt, Opensignal Report is een andere reden om een ​​Android-apparaat op de iPhone te kopen.

READ  Kijken en luisteren

Written By
More from Eda Greene

Sprookje inactief spel The Owl and Lighthouse nu verkrijgbaar op mobiel | Lidwoord

Wooden Wolf Technology heeft The Owl and Lighthouse uitgebracht op iOS- en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *