Game Awards 2021 bevat minimaal 40 games en geen NFT’s

We zijn minder dan een maand verwijderd van de Game Awards, en Dorito Pop Hij begon zelf te onthullen wat we van de show kunnen verwachten. Voorafgaand aan de show in december onthulde Geoff Keighley enkele details over het formaat en de inhoud van de show, waaronder tientallen game-aankondigingen. En hoewel er misschien een beetje een metaverse is, zullen er in ieder geval nul NFT’s zijn.

Er zullen 40 tot 50 games worden vertoond bij The Game Awards “op de een of andere manier”, zegt Keighley op… epische blog, waaronder maar liefst tien gloednieuwe game-aankondigingen. “Er zal genoeg content zijn voor 2022 en 2023 die ons onze grootste selectie tot nu toe van wereldwijde premières en aankondigingen zal laten zien.”

De show keert terug naar zijn live-formaat op 9 december in het Microsoft Theater in Los Angeles, en het lijkt erop dat het op het podium allemaal erg zal lijken op een pre-COVID-formaat, compleet met een orkest en een aantal beroemde gasten. Het echte verschil zal de menigte zijn, die zal worden gehalveerd in overeenstemming met de veiligheidseisen.

“We doen niets van de NFT”, zegt Kelly, maar als je een fan bent van technologische modewoorden die al dan niet logisch zijn buiten de oproepen van zakelijke investeerders, hij heeft je nog steeds gedekt. “We zijn echt geïnteresseerd in de metaverse stijl van hoe mensen de show zien. We beginnen het idee te onderzoeken om nieuwe manieren te vinden om het te verspreiden met behulp van games en gametechnologie. Dat is eigenlijk een soort van ons volgende platform, toch? We zijn een programma over videogames, dus we zouden het natuurlijk in videogames moeten uitzenden als dat zou kunnen.”

READ  Call of Duty: Vanguard blijft crashen op PS4, PS5, pc, Xbox One en Xbox Series X | S

Voor meer aankomende pc-games kun je deze link volgen.

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “De 2021 Game Awards bevatten ten minste 40 games zonder NFT’s”, “Type:”Nieuws”;”Categorie: “Steam”}, “gebruiker” : {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “Valve”, “genre”: “”, “title”: “Steam”, “genres”:[]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Eerste partij Rafales verlaat Frankrijk, zal woensdag in India landen
India Rafale Deal: De Indiase ambassadeur in Frankrijk had contact met de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *