GAME PICKS: Louisville vs. Florida State

Louisville en Florida State hebben de afgelopen jaren een aantal zeer goede wedstrijden gespeeld.

De Cardinals hadden er twee op rij gewonnen in de reeks, waaronder de door Lamar Jackson geleide klapband in 2016 met College GameDay op de campus, maar de Seminoles wonnen elk van de afgelopen twee seizoenen. In die twee wedstrijden stond Louisville met 24-21 voor in het vierde kwartaal maar verloor uiteindelijk.

De twee teams zullen zaterdag opnieuw strijden in Cardinal Stadium. De wedstrijd is gepland voor de aftrap van de middag.

GERELATEERD: Cardinal Authority: seizoensvoorspellingen van het personeel

De Cardinals (1-4, 0-4) zullen dit seizoen proberen een einde te maken aan een vier-game lost streak en ook hun eerste ACC-overwinning pakken. De Seminoles (2-3, 1-3) hebben vorige week een overwinning behaald tegen nr. 5 North Carolina in Tallahassee, Fla.

Florida State zit op nummer 10 in de ACC met een gemiddelde van 401 totale yards per wedstrijd, terwijl Louisville incheckt op nummer 13 met een gemiddelde van 386 yards. Verdedigend zijn de kardinalen N0. 5 (378,4) in de competitie, met de Seminoles op nummer 13 (474,8).

De Cardinals openden als favoriet van negen punten, maar de spread is nu vier.

Elke week neemt Cardinal Authority een kijkje in de U of L-game en brengt u keuzes van uitgever Jody Demling en senior schrijver Michael McCammon, samen met anderen. Hier is een overzicht van de game-picks voor de ACC-thuiswedstrijd tegen de staat Florida.

Genieten!

Meld u aan voor GRATIS sms-alerts om het laatste nieuws te ontvangen over verplichtingen, transfers, blessures, coachingwijzigingen en nog veel meer met ons NIEUWE sms-waarschuwingssysteem dat beschikbaar is voor alle geregistreerde gebruikers en VIP-abonnees. Schrijf je dan hier in: https://247sports.com/college/louisville/my/settings/alerts

Wilt u het laatste nieuws over Louisville rechtstreeks in uw e-mail ontvangen? Abonneer u hier op de Cardinal Authority-nieuwsbrief. Het is gratis en een geweldige manier om dagelijkse updates over voetbal, basketbal, honkbal, werving en meer in Louisville rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

READ  Het eigen Covid-vaccin van India: Bharat Biotech en ICMR lanceren Covaxin op 15 augustus

More from Madison Garrett
Speel pc-games en stel een bekabelde verbinding in
(Foto: GettlyImages / SOPA-afbeeldingen) Oculus Quest 2 De Oculus Quest 2 is...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *