Games with Gold: Aragami Shadow Edition en Full Spectrum Warrior zijn nu gratis

Houders van Xbox Live Gold en Xbox Game Pass Ultimate hebben nu nog twee games die ze aan hun bibliotheken kunnen toevoegen als bonussen van de November Games with Gold-collectie. De Aankondiging met de games die pas een tijdje geleden zijn aangekomen, en net zoals beschreven, Aragami: Shadow Edition voor Xbox One en Volledige Spectrum Warrior voor Xbox 360 zijn nu geland.

Ook sinds Volledig spectrum Warrior is een originele Xbox-titel met achterwaartse compatibiliteit op de modernere consoles, en kan ook worden geclaimd door Xbox One-bezitters.

Gebruik de onderstaande links om de games rechtstreeks op een door Gold geactiveerd Microsoft-account te claimen:

Aragami: Shadow Edition (Xbox One)

Aragami is een stealth-game voor derden die je cast als een ondode huurmoordenaar met de kracht
om de schaduwen te beheersen. Teleporteer naar elke schaduw, word onzichtbaar, materialiseer wapens of
roep zelfs een schaduwdraak op om de vijandelijke rangen te infiltreren en je doelen te verwijderen.

Volledige Spectrum Warrior (Xbox 360 en Xbox One)

Het Amerikaanse leger is de machtigste grondmacht ter wereld. De ruggengraat van een grondinvasie is de infanterie van het Amerikaanse leger, en midden in de strijd worden hun vaardigheden, moed en teamwork op de proef gesteld.

Degenen die het grijpen hebben gemist Maid of Sker van de vorige Games with Gold-golf met Halloween-thema hebben nog tot 15 november om de Xbox One-horrorspel eerder te claimen Swimsanity! neemt zijn plaats in.

Houd er, net als bij andere Games with Gold-promoties, rekening mee dat originele Xbox- en Xbox 360-games die via deze worden geclaimd, beschikbaar blijven, zelfs als het Gold-abonnement wordt stopgezet. Geclaimde Xbox One-games zijn echter alleen speelbaar als het account een actief abonnement op Gold heeft.

READ  Xbox All Access: wat u moet weten voordat de Xbox Series X-preorders starten

Omdat de Xbox Series X | S elke titel kan spelen die beschikbaar is op de Xbox One-familie, zullen al deze geclaimde games ook native speelbaar zijn op de volgende generatie Xbox-consoles.

Written By
More from Vanessa Hale

NBA 2K21 op PS5 en Xbox One X is misschien op weg naar generatiesbepalende beelden

NBA 2K21 Krediet: NBA 2K Hoe dichter we bij de onthulling van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *