GameStop om deze week een exclusieve Pokemon-kaart uit te reiken

GameStop krijgt zijn eigen Pokemon-kaart. PokeBeach meldt dat GameStop vanaf vrijdag 19 maart de Flapple Pokemon-promotiekaart weggeeft. De kaart is een niet-holofoyle-versie van Flapple van Rebel Clash, maar heeft het GameStop-logo op de onderkant van de kaart gestempeld. Hoewel dit niet de eerste keer is dat GameStop Pokemon-kaarten heeft toegekend, is dit de eerste keer dat ze een gestempelde kaart hebben geïntroduceerd. Kaarten worden toegekend aan elke klant die minstens $ 15 koopt Pokemon kaart-ruilspel goederen.

PokeBeach geeft ook aan dat GameStop ook Gigantamax Flapple kan dumpen voor Pokemon zwaard en schild, Hoewel ze het niet konden bevestigen of niet. GameStop heeft eerder verschillende andere Gigantamax Pokemon gedumpt voor Pokemon zwaard en schild Met Pokemon Card Gifts.

Mogelijk is de weggeefactie een onofficiële link naar de aanstaande “Battle Styles” -uitbreiding van Pokemon kaart-ruilspel​ De set, geïnspireerd op de Isle of Armor DLC voor Pokemon zwaard en schild, Gepland voor release deze week en voegt een nieuwe Battle Styles-monteur toe aan het kaartspel. Spelers kunnen rond twee verschillende stijlen van gevechten bouwen, waarbij de vaardigheden van de kaarten synergetisch zijn met andere kaarten van dezelfde stijl. Zoals alle Pokemon-kaarten, De vraag naar de Battle Styles-uitbreiding moet hoog zijn, dus fans willen misschien vroeg naar GameStop gaan als ze een kans willen hebben om zowel de promotiekaart als enkele kaarten uit de nieuwe uitbreiding te verslaan.

Pokemon-kaarten zijn momenteel relatief zeldzaam in veel winkels, vanwege een combinatie van een bovengemiddelde vraag dankzij de heropleving in populariteit en een verminderd aanbod als gevolg van productieproblemen als gevolg van de pandemie. Het probleem met de kaarttoevoer is ernstig genoeg Pokemon heeft een openbare verklaring uitgegeven waarin wordt aangegeven dat het de productie zou verhogen en recentere collecties zou herdrukken.

READ  LG CX OLED vs. Samsung Q90T QLED: is OLED of QLED koning?

Written By
More from Lesley Curry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *