Gaming-deals op Memorial Day 2024: monitoren, mobiele apparaten, games, laptops, desktops, Xbox, accessoires en meer

Gaming-deals op Memorial Day 2024: monitoren, mobiele apparaten, games, laptops, desktops, Xbox, accessoires en meer

Enkele van de beste Memorial Day 2024-deals hebben betrekking op gameconsoles, accessoires of de games zelf. Maar het feit dat iets in de aanbieding is, betekent niet dat het de moeite waard is om te kopen. Ik heb wat tijd besteed aan het doornemen van alle grote speelgoeddeals op Memorial Day die momenteel gaande zijn en de beste opties verzameld. Kom regelmatig terug tijdens het weekend, want deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt.

Beste Memorial Day-deals 2024: snelle links


Memorial Day 2024-deals voor draagbare games en Xbox-consoles

Memorial Day 2024-videogamedeals voor Xbox en pc

Memorial Day 2024 gamingmonitordeals

Memorial Day 2024 Gaming-laptop- en desktopdeals

Memorial Day 2024-aanbiedingen voor gamingaccessoires

Veel geweldige spelaanbiedingen

Er zijn dit jaar zoveel geweldige Memorial Day-deals. (Afbeelding tegoed: Windows Central)

Ik weet niet eens hoeveel gaming- en gamingrandapparatuur ik bezit en die zijn gekocht via Memorial Day-deals, Prime Day-uitverkoop en Black Friday-uitverkoop – maar ik weet dat het veel is! Eerlijk gezegd zijn dit echt de beste tijden van het jaar om geweldige technologie tegen gereduceerde prijzen aan te schaffen.

READ  Wat je moet weten

Uit mijn eigen ervaring met zeven jaar lang technische deals, weet ik dat niet elke korting die beschikbaar is voor het weekend van Memorial Day de moeite waard is, dus heb ik een paar uur door de dealpagina's gebladerd om de beste opties te vinden. Mijn collega's en ik zullen naarmate het weekend vordert meer items aan deze pagina toevoegen, dus kom regelmatig terug om de nieuwste aanbiedingen te zien.

Wanneer beginnen de parades op Memorial Day in 2024?

Hoewel de officiële Memorial Day op 27 mei 2024 valt, zijn sommige retailers al met hun Memorial Day-deals begonnen zodra de laatste week van mei afloopt. Veel van deze aanbiedingen blijven het hele weekend en de week daarop geldig, maar alleen zolang de voorraad strekt.

Wat zijn de beste Memorial Day-deals?

Dit is echt een kwestie van voorkeur. Er zijn duizenden kortingen bij veel retailers in verschillende genres, waaronder technologie, speelgoed, huishoudelijke apparaten, seizoensartikelen en meer. We zullen hier bij Windows Central rapporteren over technologie- en gamingdeals, dus kom regelmatig terug voor de nieuwste kortingen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *