Gebruik app ANWB Mobiliteitskaart | ANWB Mobiliteitskaart

Al je reismogelijkheden en administratie onder de duim

Met de app plan je je reis, krijg je realtime inzicht in je berekende reizen en je kunt je een rit met je eigen vervoer opnemen via tracking defunctie. Is de Werkgeversmodule geactiveerd? Dan kan je via de app ook woon-werk ritten en thuiswerkdagen buiten.

De app helpt jou op weg

Met de app heb je alle mogelijkheden onder de duim. Je kan routes plannen van deur tot deur en jouw reisvoorkeuren aangeven. Ook kunt u handmatig uw dashboard toevoegen en uitvoeren. Daarnaast laten we ook direct zien wat de CO2-uitstoot is van de verschillende reispoties. Zo kan jij een afgewogen keuze voor je reis maken.

Hoe werkt het?

De app is voor Android en Apple en is te downloaden in de winkels van onderstaande links. Na het installeren log in met je e-mailadres en het wachtwoord dat is grondgebonden aan je ANWB Mobiliteitskaart. De app is nu klaar voor gebruik.

Ritregistratie met de tracking functie

Als je een rit moet niet uitvoeren met je eigen vervoer zoals de auto of de fiets maak je gebruik van de live tracking functie. Als je vertrekt zet je hem aan en als je op de plek van bestemming bent je hem weer uit. De app heeft nu jouw rit geregistreeerd van je vertekpunt tot je eindbestemming. Je rit komt terug in je overzicht waar jij deze kan classificeren. Ook is het mogelijk om de persoonlijke rit te exporteren in Excel uit je persoonlijke.anwbmobiliteitskaart.nl omgeving. Je ziet dan de datum en het tijdstip, je vertrek- en eindpunt en het totaal aantal gemaakte kilometers.

READ  Het lijkt erop dat de Microsoft Store de release van FIFA 22 en Battlefield 2042 in Game Pass heeft onthuld

Thuiswerkvergoeding van woon-werkverkeer

Als de Werkgeversmodule is geactiveerd kan je met de app (en ook de online portal) eenvoudig woon-werk ritten en thuiswerkdagen niet uitvoeren. Worden deze kosten vergoed door uw werkgever dan weet deze aan het einde van de maand precies welke vergoeding u hiervoor ontvangen. Ben je het een dag vergeten dan kan je altijd nog een registratie op een later moment maken.

Download de ANWB Mobiliteitskaart app

ANWB Mobiliteitskaart app in Google Play ANWB Mobiliteitskaart app in de App Store

More from Madison Garrett
Demonstraties in heel Europa voor Ocalan – Kurdish News
De hongerstaking van politieke gevangenen in Turkije bleef 59 dagen lang protesteren...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *