Gemengd met lompen, deze laatste spreuk is miljarden, en een beetje een vuurembleem

Over het algemeen blijven de eenheidsaantallen erg laag als je een turn-based strategiespel speelt. Je kunt niet zomaar blijven zitten en je zorgen maken over vreemde bewegingen van honderden eenheden, dat is frustrerend! Maar The Last Spell, een aanstaande RPG-game met vroege aankomst in juni, lijkt te hebben bedacht hoe je horde-modus kunt combineren met RPG-gevechten.

Neem een ​​gezonde dosis Into The Breach, voeg een dikke kop They Are Billions toe en gooi dan een scheutje Fire Emblem – dat geeft je ongeveer 90% van de manier om te begrijpen wat er aan de hand is met The Last Spell. Zoals de gameplay-overzichtsvideo hieronder laat zien, is het de bedoeling om de bewegingen en aanvallen van je helden te verbeteren om je stad – en de spreukencirkel die erin voorkomt – te beschermen tegen enorme hordes roofzuchtige monsters.

Er zijn ook veel monsters. Het is een soort Diablo-niveau van vijanden tegelijkertijd op het scherm, met tientallen skeletschieters, zombies, geesten en vreselijke vleermuizen, allemaal klaar om te slopen wat ze ook maar benaderen. Je helden hebben echter toegang tot een indrukwekkende reeks uitrusting en vaardigheden, en als ze lang genoeg overleven, kun je ze een boost geven met meer kracht.

Hier is een video waarin wordt uitgelegd hoe The Last Spell werkt:

De laatste spreuk is beschikbaar in Vroege toegang tot Steam op 3 juni, En de eerste twee weken krijgt u 10% korting op de normale catalogusprijs van $ 19,99.

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “De laatste magie versmelt met de inbreuk, het zijn miljarden en een paar vuurlogan”, “type”: “publicatie”, “categorie” : “the- last-spell”}, “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “The Arcade Crew”, “genre”: “Strategy Gamer”, “title”: “The Last Spell-genres:[“Strategy Gamer”,”Survival”,”RPG”,”Early Access”,”Indie”]}}}}

READ  Gerucht: de volgende Sonic-game staat mogelijk open voor de wereld en bevat Ubisoft Towers

Written By
More from Max Mcgee

Halo 4 pc-releasetijd: wanneer Halo 4 wordt ontgrendeld op pc

De Master Chief Collection op pc is bijna voltooid. Er zullen nog...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *