Genshin Impact 3.4-lekken onthullen een Onikabuto-vechtevenement en een nieuwe baas

Genshin Impact 3.4-lekken onthullen een Onikabuto-vechtevenement en een nieuwe baas

De recente Genshin Impact-lekken geven een kleine preview van de aankomende line-ups van evenementen in de game anime-spelVersie 3.4 van . Het lijkt erop dat HoYoverse van plan is om een ​​Onikabuto-vechtevenement, een nieuwe baasgevecht, een Sumeru Desert-uitbreiding en meer toe te voegen. We leren ook over enkele regels en vereisten voor sommige naamloze mensen Genshin Impact-evenementen zoals dat.

Het Onikabuto-vechtevenement is eigenlijk een van de onbekende evenementen op de lijst, maar er zijn genoeg details uitgelegd om samen te stellen dat de kevers met elkaar zullen vechten. Spelers zullen Onikabuto begeleiden in kleine één-op-één-gevechten langs dezelfde lijnen als Schimmelwaanzin is opgetreden Van Versie 3.2.1op veel kleinere schaal.

Er lijken vijf uitdagende levels te zijn die elke speler zal belonen met Primogems, level-up materialen, talentenboeken en andere handige items. Tijdens het evenement verschijnt er dagelijks een nieuwe tegenstander, die moet worden verslagen om de beloningen te claimen.

Het menu Gebeurtenissenoverzicht roept ook een andere naamloze gebeurtenis op die eruitziet 3.4 Lantaarnritueel. We weten dat het eraan komt in de volgende update en de evenementbeschrijvingen hier vermelden Liyue een paar keer.

Daarnaast bevat de selectie een gevechtsevenement genaamd Warrior’s Spirit, een domeinevenement genaamd Second Blooming en een geheel nieuwe locatie in de Sumeru-woestijn met een gewone, slangachtige baas.

Al deze vroege informatie is afkomstig van de bekende Genshin-leaker Timing. Het lijkt erop dat ze hun Twitter-account hebben verwijderd, maar je kunt het lek bekijken Onikabuto-vechtevenement En de Evenement overzichtslijst op reddit.

Degenen die het meest geïnteresseerd zijn in de huidige staat van het stokspel, bekijk onze verslaggeving van Genshin Impact-versie 3.3. Lees zeker onze gids voor nieuwkomers zwerver En de Farouzanen onlangs toegevoegd Geniale aanroeping TCG.

READ  Xbox Game Pass voegt een aantal geweldige games toe, maar niet voor iedereen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *