Genshin Impact-leaker Ubatcha legt een verklaring af nadat hij HoYoverse heeft opgeroepen

Genshin Impact-leaker Ubatcha legt een verklaring af nadat hij HoYoverse heeft opgeroepen

Ubatcha, een bekende drop-out van Genshin Impact, kondigde op Twitter aan dat ze besloten hebben af ​​te treden, als vervolg op de juridische stappen die tegen hen zijn ondernomen. De anime-spelDe uitgever van Cognosphere heeft ongeveer een week geleden een dagvaarding en DMCA-verwijderingsbericht uitgegeven als reactie op de talrijke Ubatcha-lekken die werden gevonden in de Wangsheng Funeral Parlour Discord Server – een gemeenschapshub met meer dan 270.000 gebruikers.

In hun verklaring beweerde Ubatcha dat ze nog niet rechtstreeks vanuit HoYoverse waren gecontacteerd, wat begrijpelijk is aangezien Cognosphere-oproep en DMCA-melding Uitgebracht op Discord zelf. De uitgever wil naar verluidt dat Discord informatie vrijgeeft over Ubatcha’s “naam, adres, telefoonnummer en alle e-mailadressen die zijn gekoppeld aan Discord Ubatcha-account #2791.”

Ubatcha vervolgt ook dat ze, voordat ze juridische stappen ondernamen, in augustus een bericht op Discord ontvingen waarin naar verluidt werd gewaarschuwd voor het delen van de gelekte inhoud. Als reactie hierop heeft Ubacha hun reguliere Discord-berichten opgeschort. Het ingewikkelde hier is dat Ubatcha de beheerder is van de Wangsheng Funeral Parlor-server, en de server bleef de lekken opnieuw posten totdat er eerder deze maand juridische stappen werden ondernomen.

Volgens Ubatcha heeft Discord niet uitgelegd welke specifieke inhoud van de server moet worden verwijderd, dus beweert de leaker dat het alle inhoud heeft verwijderd die als inbreuk op het auteursrecht kan worden beschouwd.

Hierin lees je de hele uitspraak Twitter-onderwerp, waarin ook een reactie van Ubatcha is opgenomen waarin wordt verklaard dat ze in de toekomst geen Genshin Impact-inhoud zullen lekken. Dit zou niet verwonderlijk moeten zijn gezien de nijpende situatie.

READ  Hier is de Wolfenstein 3D x Super Monkey Ball-game waar je naar op zoek was

Genshin Impact-versie 3.4.2 Het is meer dan een maand verwijderd, maar de lekken blijven binnenkomen ondanks het feit dat enkele andere grote namen naast Ubatcha lijken te zijn gestopt. Volgende Genshin Impact-evenementen omvat jaarlijks Lantaarn ritueel Naast de toevoeging van twee nieuwe Dendro-gebruikers, Al-Haytham en Yaoyao.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *