Geweldige mod die Crusader Kings 3 en Mount & Blade 2 in één spel verandert

Een ontwikkelaar heeft een zeer slimme mod gemaakt die Crusader Kings 3 en Mount & Blade 2 in één spel verandert, waardoor spelers de eerste kunnen strategiseren en binnen de laatste kunnen vechten.

Hoezeer Crusader Kings 3 ook op indrukwekkende wijze de complexe politieke en sociale structuren van de middeleeuwse heerschappij nabootst, een bepaald element dat ontbreekt, is de gevechtssimulator waarmee spelers in de actie kunnen springen en hun troepen het in het echte leven kunnen zien uitvechten. -tijd.

Nu heeft echter een ontwikkelaar gemaakt kruistochtblad Een nieuwe wijziging pakt precies dit probleem aan. Mod Crusader Blade neemt je legers over van Crusader Kings 3 en gebruikt de gevechtsmotor van Mount & Blade 2: Bannerlord om je in staat te stellen tegen je vijanden op de grond te vechten voordat je gegevens terugstuurt naar Crusader Kings 3 om je campagne bij te werken.

De mod houdt ook rekening met schaalproblemen en factoren in de schaal en reikwijdte van gevechten die elk spel kan voeren. Omdat het conflict niet in realtime hoeft te worden weergegeven, kunnen gevechten in Crusader Kings 3 soms tussen tienduizenden troepen tegelijkertijd op het slagveld worden uitgevochten – een factor die Mount & Blade 2 niet helemaal aankan.

Gelukkig houdt de wijziging hier rekening mee. Het model neemt een proportionele benadering van de representatie van eenheden terwijl het gegevens ophaalt van Crusader Kings 3 tot Mount & Blade 2, het model houdt rekening met zowel de grootte als de samenstelling van legers die voorbereid zijn om de strijd aan te gaan en handhaaft dit terwijl ze de troepen verkleinen. Mount en Blade kunnen het op het scherm weergeven. Wanneer de strijd voorbij is, past de mod dezelfde logica toe om die gegevens terug te sturen naar Crusader Kings 3 – waardoor je verliezen toenemen, zodat ze zinvol zijn in je voortgang van je campagne.

READ  Valheim staat op de tweede plaats na CS: GO en breekt de 500K-spelersmarkering

Als u hoopt de mod zelf te krijgen, kunt u dit doen door deze te downloaden van Crusader jeuk mes bladzijde. Tijdens de release van de mod zijn de ontwikkelaars van plan om deze in de loop van de tijd up-to-date te houden, met de steun van de Patreon. Om de mod te spelen, moet je natuurlijk zowel Crusader Kings 3 als Mount and Blade 2: Bannerlord bezitten.

Voor meer informatie over beide games, bekijk onze 10/10 Crusader Kings 3-recensie en bekijk de Mount & Blade 2 Early Access-versie, die we een 8/10 gaven.

Jared Moore is een freelance schrijver voor IGN. je kunt het volgen Twitter.

Written By
More from Aubrey Mason
Alle Cyberpunk 2077-updates gepusht naar 2022
Cyberpunk 2077 film Ontwikkelaars-cd Projekt Red vorige week aangekondigd De Xbox Series...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *