Gigantische Xbox Duke-console krijgt een make-over voor zijn 20e verjaardag

Gisteren hebben vintage gameconsoles en leverancier van randapparatuur Hyperkin twee nieuwe Xbox 20th Anniversary-remakes aangekondigd van de klassieke Duke-console-re-release.

Het lijkt erop dat de twee nieuwe varianten, die ergens in het vierde kwartaal van 2021 beschikbaar zullen zijn, in wit of zwart verkrijgbaar zullen zijn. Ervan uitgaande dat de consoles, net als de vorige Hyperkin Duke, compatibel zijn met de hele Xbox One-consolefamilie, inclusief nu de Xbox Series X | S, plus pc.

Voor het grootste deel lijken deze hertogen erg op degene die ik een paar jaar geleden heb beoordeeld. Er is een interactief LCD-juweel in het midden van het apparaat dat, wanneer ingedrukt, de originele Xbox-opstartvolgorde afspeelt. Ook zijn er bumperknoppen aan de bovenkant van de console toegevoegd die de klassieke zwart-witte knoppen uit het verleden weerspiegelen.

Ten slotte blijven deze controllers, ondanks het ontvangen van een officiĆ«le licentie van Microsoft, alleen bedraad via een afneembare USB-C-kabel. Het verkrijgen van het draadloze Xbox-protocol lijkt nog steeds een vrij schaars en exclusief proces te zijn – het is op dit moment niet duidelijk of Hyperkin dit probleem heeft doorgemaakt om Duke te vernieuwen. Producten met “Designed for Xbox”, zoals de nieuwste Instinct Pro-console van SCUF, bevatten meestal een exclusieve directe verbinding met de console.

De zwakke Micro USB van Duke uit 2018 heeft deze (gelukkig) vervangen door een modernere USB-C-verbinding.

De enige andere toevoeging aan het 20-jarig jubileum van Dukes die ik kan opmerken, alleen bij het uitchecken van vroege shows, is de Xbox Series X Share-knop | S. Dit was iets dat niet op de originele Hyperkin Duke stond omdat deze eenheden er in 2018 niet waren.

Op het moment van schrijven heb ik geen officieel persbericht van Hyperkin kunnen vinden waarin de exacte specificaties van deze aankomende consoles worden beschreven, alleen de tweet hierboven. We kunnen alleen verwachten dat het voor ongeveer $ 69,99 wordt verkocht wanneer het wordt uitgebracht, wat de huidige Dukes rode en groene transparante variant nog steeds verkoopt.

Gezien zijn ouderwetse karakter, is het verrassend voor mij dat Duke in 2021 nog steeds een schare fans heeft. Maar voor die gamers die nog steeds hunkeren naar een beetje de Xbox-smaak van 2001 op hun huidige Xbox, zouden deze op handen zijnde beperkte releases jeuk-nostalgie naar het verleden moeten wekken. .

We zullen later dit jaar zien hoe het wordt gemeten.

READ  House Divided lanceert op PlayStation 4, Xbox One
Written By
More from Vanessa Hale

Insiders zeggen dat Nintendo geen Xbox Game Pass op de Switch wil

Mensen roepen al een tijdje om Xbox Game Pass op de Nintendo...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *