Girls ‘Basketball: Ellsworth, E / PC verliest tweede wedstrijden op rij

Nadat hij Osiola met 13 punten had verslagen in zijn eerste wedstrijd van het seizoen, was het niet meer dan passend dat de stamleiders donderdagavond terug sloegen door Ellsworth met 13 punten te verslaan om het seizoen gelijk te maken. Ellsworth’s 65-52 verlies was de tweede op rij nadat de Panthers vorige week St. Croix Central vielen.

Met nog maar drie wedstrijden te gaan in het reguliere seizoen, werd het extreem belangrijk voor Ellsworth om wat consistentie op het veld te vinden. Sinds 7 januari zijn de Panthers 4-4 gegaan, maar ze waren onderhevig aan verschillen. Ze werden overweldigd door maximaal 44 punten en wonnen tot 36 punten en alles daartussenin.

Individuele statistieken voor de wedstrijd van donderdag zijn niet beschikbaar.

Ellsworth, 8-7, reist op vrijdag naar Baldwin-Woodville en neemt dan een week vakantie voordat hij op vrijdag 5 februari Amery ontvangt.


Na twee nachten geleden slechts 34 punten te hebben gescoord, verbeterde Elmwood / Plum City zijn scoreproductie marginaal toen hij donderdag viel tegen Boyceville, 47-36. De totale score is een gelijkspel voor de op twee na laagste totale doelpunten van de Wolves dit seizoen, met de op één na laagste inspanning in hun laatste wedstrijd.

E / PC wist in de eerste helft 15 punten te scoren, met een achterstand van negen punten binnen 18 minuten spelen. In de tweede helft werd de wedstrijd aangescherpt, maar de wolven waren te ver om het gat op te vullen. Individuele statistieken zijn niet beschikbaar.

E / PC, 4-10, gaat snel weer aan het werk terwijl hij vrijdag naar Spring Valley reist.

READ  Outriders-update maakt cross-play op alle platforms opnieuw mogelijk

Written By
More from Max Mcgee

Madeline Swegle wordt de eerste zwarte vrouwelijke gevechtspiloot van de Amerikaanse marine

Een inwoner uit Virginia heeft geschiedenis geschreven en is de eerste zwarte...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *