GOG biedt gratis spel Too Wrong voor Kerstmis, maar laat je gamegeschiedenis ondersteunen

Het maakt niet uit wat er onder de boom ligt – of je de cadeau-vakantie helemaal viert – je krijgt deze kersttijd genoeg gratis pc-games. Epic heeft twee weken aan dagelijkse weggeefacties gehad en GOG geeft in deze periode ook enkele gameklassiekers weg. GOG geeft ons vandaag een frisse kijk op een van de beste avonturengames aller tijden en geeft ons een manier om de geschiedenis van videogames te ondersteunen tegen enkele van de andere klassiekers.

Ik heb geen mond en moet schreeuwen Momenteel gratis beschikbaar op GOG – nou ja, gratis om je aan te melden voor de e-maillijst van de site. U kunt het claimen van Winkel voorpagina Tot 25 december blijft het voor altijd in je bibliotheek als je het eenmaal hebt gedaan. Bewaar deze misschien na de vakantie als je op zoek bent naar wat seizoensplezier.

Als je de geest van geven hebt, kun je het oppakken Ondersteuningspakket van de Stichting Videogamegeschiedenis. Dit geeft je een paar klassiekers met de RPG Darklands en het turn-based strategiespel Warhammer 40.000: Chaos Gate, waarbij alle opbrengst naar VGHF gaat.

VGHF spant zich in om ephemera rond games te behouden – verhalen en documenten van ontwikkelaars, advertenties en tijdschriften uit die tijd, en meer.

Als oprichter Frank Cevaldi uitleggen, “We willen ervoor zorgen dat wanneer iemand een spel hoopt te begrijpen, ze naar meer kunnen verwijzen dan alleen het spel zelf: ze kunnen begrijpen wie het heeft gemaakt, waarom ze het hebben gemaakt, hoe het werd verkocht, hoe het werd gespeeld toen het nieuw was, wat critici ervan vinden, enz. dat “.

READ  Deltarune komt naar Steam en kraakt 100.000 gelijktijdige spelers

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “GOG biedt een heel verkeerd gratis kerstspel, maar je kunt de spelgeschiedenis ondersteunen”, “Type:”Nieuws”,” “:” i-have -mouth-and-i-must-scream “},” gebruiker “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Nightdive Studio “,” genre ” : “Puzzle”, “Title” : “Ik heb geen mond en ik moet schreeuwen”, “Typen”:[“Puzzle”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Half-Life 2: The Remastered Collection komt van mods die zijn goedgekeurd door Valve
Fans van de iconische Half-Life-serie van Valve waren verheugd om deze week...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *