GOG.com richt zich op “handpicked” DRM-vrije games te midden van financiële verliezen

CD Projekt zegt dat ze GOG, hun digitale etalage, opnieuw richten op “meer op zijn kernactiviteiten”. Dit is een reactie op het verlies van de winkel – tot nu toe ongeveer $ 2,21 miljoen.

CD Projekt CFO Piotr Nielubowicz zei while Maandag driemaandelijkse winstoproep. “Allereerst hebben we besloten dat GOG zich meer moet concentreren op zijn kernactiviteiten, wat inhoudt dat het een zorgvuldig geselecteerde selectie van games biedt met zijn unieke DRM-vrije filosofie. In lijn met deze aanpak zullen er veranderingen in de teamstructuur plaatsvinden. .”

Nieuws over GOG werd opgenomen in de financiële resultaten van CD Projekt over het derde kwartaal, zoals: Gerapporteerd door GI.biz. GOG boekte in de eerste drie kwartalen van 2021 opeenvolgende verliezen, tegenover een vlakke winst in dezelfde periode vorig jaar.

Dit is niet de eerste keer dat GOG aanpassingen heeft gedaan aan zijn rechtsgebied. Oorspronkelijk gelanceerd als Good Old Games, richtte de storefront zich op het nieuw leven inblazen van klassieke games die verouderd of moeilijk verkrijgbaar waren en beschikbaar werden gesteld zonder DRM. In de afgelopen jaren hebben ze hun aanpak uitgebreid met nieuwe games, switches voor andere storefronts en een niet-store-based game launcher genaamd GOG Galaxy. In 2019, GOG Het maakte ongeveer 10% van zijn werknemers overbodig.

Wat “een zorgvuldig uitgekozen selectie van games” in de praktijk betekent, is niet duidelijk. Misschien kiezen ze momenteel het speelgoed dat ze met hun voeten willen verkopen. Of misschien betekent het selectiever zijn en niet oopsie-doopsie Laat Hitman in de winkel zijn als hij eigenlijk DRM heeft.

READ  Walmart + PS5 en Xbox Series X Return bevestigd op 24 februari

CD Projekt sprak ook over bestanden Cyberpunk 2077 toekomstplannen Tijdens dezelfde geïnvesteerde explosie.

Written By
More from Aubrey Mason
Hearth & Home laatste preview details van Valheim
Na veel previews en veel ophef, Hearth & Home’s grote update van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *