‘GoldenEye’-prestaties voor Xbox verschenen

Prestatielijst verscheen voor gouden Oog werkgelegenheid X-Box, wat tot speculatie leidde dat de game zijn weg naar de winkel zou kunnen vinden.

de Lijst Bevat 55 prestaties met een waarde van 1.000 gamerscore, variërend van activiteiten zoals het voltooien van levels en specifieke uitdagingen tot enkele multiplayer-activiteiten. De lijst komt na het rapport van vorig jaar van VGC Die Xbox 360-remaster gouden Oog Het werd online gelekt en was speelbaar.

Xovaz Het vermeldt ook de Xbox One-game, hoewel er geen bevestiging is of deze prestaties gerelateerd zijn aan de geannuleerde Xbox 360-versie of aan een kleine poort.

GoldenEye 007, Credit: Graslu00, Zeldzaam, Nintendo

Momenteel bevat de lijst met prestaties slechts twee scorers waarvan wordt aangenomen dat het zeldzame werknemers zijn, de ontwikkelaar die oorspronkelijk maakte gouden Oog voor Nintendo 64. De ene gebruiker heet BIGsheep, de andere is Waylander73, die handvatten zijn voor medewerkers van Rare James Thomas en Rich Cousins ​​op Twitter. Ondanks dit toeval is het niet zeker dat deze twee mensen de mijlpalen hebben bereikt.

Hoewel de exacte aard hiervan gouden Oog Prestaties Onbekend, er is momenteel geen manier om dit of een ander spel te kopen James Bond Het adres staat online. De laatste licentiehouder was Activision, en nadat in 2013 een aantal games plotseling uit de etalages waren verwijderd, kwam er een bevestiging dat de licentie was ingetrokken. Vanaf dat moment, James Bond Titels waren moeilijk, zo niet onmogelijk, om online te kopen.

In 2020 kondigde IO Interactive echter aan dat het aan een bestand werkte James Bond Het spel, dat momenteel bekend staat als Project 007.

READ  Gebouwen hebben ook gevoelens! Nintendo Switch, PS4 en Xbox One recensie

Ander nieuws: Lego Ideas is gebaseerd op: Sonic de egel Echt en nu verkrijgbaar, inclusief Green Hill Zone, Chaos Emeralds, Sonic en Eggman. Degenen die je kopen, kunnen het ‘met een stretch weer tot leven brengen’ Sonic de egel minifiguur en Dr. Eggman, Moto Bug en Crabmeat karakters.”

Written By
More from Vanessa Hale
Volgende Halo-game gelekt door Xbox Insider
het volgende Hallo De game is gelekt door een prominente Xbox-insider. Helaas...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *