GoLocalProv | De computer valt in St. Johns ‘derde verlies op rij

Zaterdag 06 februari 2021

Bekijk grotere +

Nate Watson leidde de broers met 30 foto’s: pc

Het mannenbasketbalteam van het Providence College werd zaterdag in de Alumni Hall verslagen door Red Storm St. John, 92-81. De broers zakten naar 9-10 in het algemeen en 5-8 in het spelen van BIG EAST.

Het was de derde opeenvolgende nederlaag van de Friars en met nog maar vijf wedstrijden te gaan in de reguliere competitie, is er geen marge voor fouten.

De lichtpuntjes waren dat Nate Watson de hoogste uit zijn carrière scoorde met 30 punten per wedstrijd. Noah Horschler scoorde met 19 punten het hoogste niveau van het seizoen. Beide spelers scoorden acht rebounds in de wedstrijd.

Het moeilijkste was dat David Duke slechts 9 scoorde op een 3-8 schot. Dit seizoen hebben de broers Duke nodig om 20 of meer te scoren om te winnen.

Het verhaal van het spel

Horschler en AJ Reeves scoorden de openingsmanden voor de broers. Om 17:02 leverde Horschler zijn eerste drie punten af. Beide teams speelden goed aanvallend om de wedstrijd te beginnen.

De Julian Champagne van Red Storm scoorde 12 punten voor de eerste media-deadline. Na een pauze in de actie voegde St. John twee worpen toe en dwong Providence de eerste pauze-time-out te gebruiken. Red Storm had een voorsprong van negen punten, 23-14.

Saint John zette zijn hete streak van het veld voort naarmate de eerste helft vorderde. Om 10:57 stond de Red Storm met 31-14 voor en bevond zich midden in een score van 19-0. Het team had zeven van hun laatste acht driepuntspogingen gedaan.

READ  Red Dead Redemption 2 voor pc is 67% korting in een deal die binnenkort afloopt

Met 9:02 te gaan tijdens de rust speelde Watson een driepuntsspel. De mand brak, de droogte die de monnik vastlegde duurde meer dan zes minuten. Red Storm handhaafde zijn hold, 36-21, met een media-time-out van 7:41.

Om 4:00 culmineerde Watsons voetbalschop in een 11-2-score voor de broers om de voorsprong terug te brengen naar 43-36. De broers deden 9 van hun laatste 10 pogingen vanuit het veld. De teams wisselden meerdere baskets uit voor het laatste stuk van de eerste helft. Met 0:55 te gaan, maakte Horschler de vierde van drie punten.

De Red Storm leidde in de eerste helft met 49-41. Providence schoot 16-35 (45,7%) van het veld, 5-15 (33,3%) van drie en 4-5 (80,0%) van de vrije worplijn. St. John’s schoot 19-30 (63,3%) vanaf het veld, 9-15 (60,0%) vanaf drie, en 2-2 (100%) vanaf de vrije worplijn.

Om de tweede helft te beginnen, liet eerstejaars Allen Breed een drievoudige wijzer vallen. Kort daarna scoorden Breed, Duke en Reeves allemaal. De broers namen het initiatief, 50-49.

Providence versloeg de voorsprong van St. John met 17 punten, die Red Storm in de eerste helft op 9:02 hield. Watsons record in verf op drie opeenvolgende bezittingen leidde tot een time-out van 15:35. Brothers leidden 56-53.

Als reactie daarop scoorde St. John’s 16-3 in de time-out van 8:53. Op 7:44 brak Watson de droogte van de monnik met een tweede kans om de bal te stoppen. Echter, Red Storm zette het punt voort en behield de leiding.

Met 5:41 te spelen begroef Reeves een drievoudige wijzer. Ze leidde de Red Storm 79-69. Met nog iets meer dan drie minuten te gaan, voegde Reeves nog een basket toe vanuit de driepuntszone. Op 1:09 sneden de broers de voorsprong naar acht na een vrije worp van Duke en een herkansing door Watson. Red Storm sloot de wedstrijd af vanaf de doellijn.

READ  The Lord of the Rings: Gollum studio zegt sorry over The Lord of the Rings: Gollum

Providence eindigde 29-62 (46,8%) van het veld, 8-26 (30,8%) van drie en 15-22 (68,2%) van de vrije worplijn. St. John’s eindigde 34-58 (58,6%) vanaf het veld, 10-19 (52,6%) vanaf drie en 14-16 (87,5%) vanaf de vrije worplijn. Julian Champagne en Bush Alexander leidden Red Storm met respectievelijk 24 en 21 punten.

De 3-man broers kwamen terecht in Double Persons in Watson, Horschler en Reeves. Elk team had 17 assists in de wedstrijd, terwijl St. John’s de broers met twee versloeg.

De volgende: De Connecticut Brothers zullen de Huskies op woensdag 10 februari hosten in de Alumni Hall in Providence, RI.

Geniet van dit bericht? Deel het met anderen.