Google-CEO probeerde incognito-problemen buiten de schijnwerpers te houden, beweert een rechtszaak

google-browser CEO Sundar Pichai waarschuwde in 2019 dat het problematisch was om de incognitomodus van het bedrijf “privé” te noemen, maar hij bleef op het goede spoor omdat hij de functie niet “in de schijnwerpers wilde zetten”, volgens een nieuwe rechtbankaanvraag.

voorraad in dit artikel

Google-woordvoerder Jose Castaneda vertelde Reuters dat de aanbetaling “een verkeerde weergave geeft van e-mails die verwijzen naar secundaire en niet-gerelateerde accounts”.

De onthullingen van de privacy van de eenheid van Alphabet Inc hebben de afgelopen jaren geleid tot regelgevend en juridisch toezicht, te midden van toenemende publieke bezorgdheid over online toezicht.

APPLE, GOOGLE LEIDEN NIEUWE ZORGEN OP MET RUSSISCHE APP

In juni beweerden gebruikers in een rechtszaak dat Google hun internetgebruik illegaal bijhield terwijl ze in de incognitomodus in Chrome aan het browsen waren. Google zei dat het duidelijk maakt dat de incognitomodus alleen voorkomt dat gegevens op het apparaat van een gebruiker worden opgeslagen en een rechtszaak aanspant.

In een schriftelijke update over de voorbereidingen voor de rechtszaak die donderdag bij de Amerikaanse rechtbank is ingediend, zeiden de advocaten van gebruikers dat ze “verwachten om de verwijdering van” Pichai en Google’s chief marketing officer, Lauren Tohill, te eisen.

Google-CEO Sundar Pichai werd in 2019 gewaarschuwd dat het een probleem was om de incognitomodus van het bedrijf “privé” te noemen, maar hij is bij de les gebleven omdat hij niet wil dat de functie “in de schijnwerpers staat”, aldus een nieuwe rechtbank.

READ  Metal Slug-pictogram: Trailer Gameplay J

De advocaten, die de Google-documenten citeren, zeiden dat Pichai “in 2019 als onderdeel van een project van Twohill te horen kreeg dat de incognitomodus niet als ‘privé’ mag worden beschouwd, omdat dit de bekende misvattingen over de bescherming die door de browsemodus wordt geboden, zou kunnen verergeren.” onherkenbaar.”

De opname vervolgde: “Als onderdeel van die discussies besloot Pichai dat hij ‘stealth niet in de schijnwerpers wilde zetten’ en Google ging verder zonder de bekende problemen aan te pakken.”

Castaneda zei dat de teams “routinematig manieren bespreken om de privacycontroles die in onze diensten zijn ingebouwd te verbeteren.” De advocaten van Google zeiden dat ze zich zouden verzetten tegen pogingen om Pichai en Tuhill te ontslaan.

Vorige maand hebben officieren van justitie Google Vice-President Brian Rakovsky ontslagen, die in het procesdossier wordt beschreven als de “vader van ‘incognito'”. match” realiteit, volgens de aanklagers schrijven.

Klik hier om meer te lezen over FOX BUSINESS

De advocaten van Google verwierpen de samenvatting en schreven dat Rakosky ook zei dat termen als “privé”, “anoniem” en “onzichtbaar” met de juiste context “zeer nuttig kunnen zijn” bij het uitleggen van de incognitomodus.

Written By
More from Lesley Curry

OnePlus voert het ultrabrede spel op met zijn 50-megapixelcamera

OnePlus heeft bevestigd dat de OnePlus 9-serie een 50MP ultrabreed camera zal...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *