Google Lens krijgt een nieuw pictogram, minder dan twee jaar na het laatste herontwerp

Het zou Google Lens kunnen zijn Een ongelooflijk handige tool Dit zou een paar jaar geleden ook sciencefiction zijn geweest, maar het lijkt erop dat Google moeite heeft om vast te houden aan één handelsmerk van zijn beeldanalysedienst. Er is een nieuw pictogram verschenen in een van onze Google-zoekbalken, die veel meer op een camera lijkt dan de vorige versie, wat aangeeft dat veel mensen moeite hebben met het begrijpen van de oude code.

Tot nu toe hebben we het nieuwe Lens-pictogram nergens anders kunnen vinden – het Play Store-menu voor snelkoppelingsapplicatie De stroom is nog steeds zichtbaar Mei 2019 ontwerpEvenals de Google-app op onze telefoons. De nieuwe versie lijkt momenteel onderdeel te zijn van een beperkte a / b-test, dus het blijft onduidelijk of Google doorgaat met het nieuwe ontwerp. Misschien test het bedrijf alleen of mensen eerder Lens zullen gebruiken als het pictogram zich dichter bij de camera bevindt.

links: Het oudste alternatief. Rechtsaf: Herontwerp van mei 2019.

Omdat Google alleen het Lens-pictogram opnieuw heeft ontworpen Opnieuw tijdens Google I / O 2019De nieuwe versie komt als een beetje als een verrassing – het 2019-pictogram past immers echt heel goed bij de Het kleurenschema van het pictogram dat Google langzaamaan in al zijn apps introduceert. Maar het is heel goed mogelijk dat veel mensen het moeilijk zullen vinden om het symbool van 2019 te begrijpen omdat het losjes op een camera lijkt, dus een herontwerp dat dichter bij het echte werk komt, is misschien niet het slechtste idee.

Google
Google
Google-lens
Google-lens
READ  De regisseur van Final Fantasy XIV huilde tijdens het spelen van het spel
Written By
More from Lesley Curry

Tweede zwarte werknemer bij Google

Het hoofdkantoor van Google in Mountain View, Californië, wordt op 4 mei...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *