Google maakt het downloaden in Chrome voor Android een beetje eenvoudiger

Google maakt het downloaden in Chrome voor Android een beetje eenvoudiger

Als er één app is waar Google veel om geeft, is het de Chrome-browser. Deze applicatie wordt voortdurend bijgewerkt. Zo wil het bedrijf nu garanderen dat er dingen worden gedownload Makkelijker hij gaat. Dat deze nu sneller draait dan bijvoorbeeld op een 2G-netwerk, wil niet zeggen dat er geen ruimte voor verbetering is.

Het ontwikkelteam werkt nu aan een functie die gebruikers toegang geeft tot meer flexibiliteit bij het downloaden van bestanden. De nieuwe functie zit al in Google Chrome Canary, zolang je een vlag of twee activeert. Dus je kunt de volgende baan eigenlijk alleen proberen, maar daar heb je Canary voor nodig. De app is bedoeld voor developers, dus als gewone gebruiker kun je tegen problemen aanlopen waar je niet veel aan kunt doen. Daarom is het gebruik van de applicatie op eigen risico; Weet waar u zelf aan moet beginnen.

Google Chrome-downloadfunctie
Nieuwe downloadopties voor Google Chrome. (Afbeelding: Techdows)

Google Chrome krijgt extra downloadopties

Als u tussen vlaggen zoekt Schakel later downloaden in Door deze schakelaar te wijzigen, verschijnt er een nieuw venster wanneer u iets probeert te downloaden via uw mobiele verbinding. Jij kan ook Laat het downloadvenster later zien op wifi aanzetten. Dan zie je verschillende mogelijkheden. U kunt een bestand direct downloaden, downloaden wanneer u zich op Wi-Fi bevindt, of het downloaden op een specifiek tijdstip dat u zelf kunt instellen.

Eerste ervaringen, gedeeltelijk gedeeld door Trusted-site Android politie, Het ziet er echt solide uit. De redacteur kon al een download downloaden op het moment dat hij zichzelf instelde. Deze functies moeten voorkomen dat u uw datapakket onmiddellijk gebruikt wanneer u een groot bestand wilt of moet downloaden. U kunt dit niet meer vergeten, aangezien u de download kunt instellen om te starten wanneer Google Chrome ziet dat er weer een wifi-verbinding is of wanneer de opgegeven tijd om is.

We moeten nu wachten tot Google de functie naar de stabiele versie van de Chrome-browser rolt.

Techdows

Reageer op het artikel:

Google maakt het downloaden in Chrome voor Android een beetje eenvoudiger

READ  Kunt u geen mondmasker dragen? Huisarts kan u niet helpen, maar de overheid wel
More from Madison Garrett

Dringend advies van ziekenhuizen aan personeel: laat u vaccineren tegen corona

Ziekenhuispersoneel wordt aangespoord zich te laten vaccineren tegen corona zodra het vaccin...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *