Google Pixel 6-lek plaagt Magic Eraser, plus vijf jaar Android-beveiligingsupdates

Nieuwe lekken van een marketingsite lijken te bevestigen dat de Pixel 6-camera de nieuwe Magic Eraser-functie zal hebben, en het lijkt erop dat de apparaten vijf jaar Android-beveiligingsupdates (h/t) zullen krijgen 9to5 google)

Volgens een vertrouwde leaker Evan Blass, Carphone Warehouse Het toonde afbeeldingen van Google-marketingmateriaal voor de Pixel 6 en Pixel 6 Pro (de afbeeldingen zijn sindsdien verwijderd, maar je kunt eerdere versies bekijken op de Carphone Warehouse-pagina’s op de Wayback Machine. Hier En Hier). Screenshots tonen de beschrijving van de eerder gelekte Magic Eraser, die verband lijkt te houden met Google Afbeeldingen:

Magic Eraser zorgt ervoor dat afleidingen met slechts een paar klikken verdwijnen. Verwijder vreemden en ongewenste dingen in Google Foto’s, zodat de mensen en plaatsen die je vastlegt de echte sterren blijven.

Veel van wat er op de laatste foto’s staat Het is gelekt of Al bevestigd; De Pixel 6-camera heeft een hoofdsensor van 50 MP en een ultragroothoeklens van 12 MP, en de Pixel 6 Pro heeft een telelens van 48 MP.

en als Engadget weesSommige versies van de gelekte afbeeldingen (in een heel klein lettertype) verwijzen naar “Android-beveiligingsupdates voor ten minste vijf jaar vanaf het moment dat het apparaat voor het eerst beschikbaar was in de Amerikaanse Google Store”. Dat zou kunnen betekenen dat Pixel 6-apparaten tot 2026 bescherming hebben.

Google heeft geprofiteerd van enkele van de lekken van dit jaar met vroege aankondigingen over de Pixel 6 en Pixel 6 Pro, inclusief hints erover tensor processor. Het bedrijf zal zijn tradities behouden Hardware-evenement in de herfst Op 19 oktober zal het de Pixel 6- en Pixel 6 Pro-telefoons “officieel introduceren”.

READ  Amazon Echo-speaker krijgt belangrijke update
Written By
More from Lesley Curry
Capcom brengt een complete V-Shift-tutorial uit voor Street Fighter 5: Champion Edition
Tijd om slim te worden Street Fighter 5: Champion Edition-spelers kunnen voor...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *