Google Store voert ‘Pixel 5 $ 5G’-sweepstakes uit om een ​​$ 5.000 te winnen

Voor het telefoonaanbod voor 2020 leunt Made by Google vooral hard op ‘5G’, vaak verwijzend naar de twee apparaten als ‘# Pixel5G’ op Twitter. Het bedrijf neemt nu dat een verrassende stap verder met de Pixel 5 $ 5G sweepstakes.

Als je een Pixel 5 van 2 tot 30 november in de Amerikaanse Google Store, doe je automatisch mee om $ 5.000 te winnen. Er zullen vijf “hoofdprijswinnaars” zijn, waarbij het werkelijke bedrag ($ 7.000) $ 2.000 meer is als onderdeel van een belastingverrekening.

Interessant is dat het prijzengeld wordt gestort in Google Pay, met een account dat vereist is om in te wisselen.

Degenen die voor 2 november een telefoon hebben gekocht – en alle anderen – kunnen binnenkomen door een brief te sturen:

Plaats in een nummer # 10 envelop een (1) 3 “x 5” kaart met de volgende informatie: handgedrukte naam, postadres, e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum. Handdruk in de linkerbovenhoek van de # 10 envelop een naam en een retouradres. Verzenden naar: Google Pixel 5 $ 5G Sweepstakes, Postbus 488, Syosset, New York, 11791-0488.

Op (of rond) 20 december zal een willekeurige trekking worden gehouden om de winnaars te bepalen. De volledige voorwaarden zijn beschikbaar Hier.

Dit is een eigenaardige promotie van Google die waarschijnlijk eind deze maand samenvalt met Black Friday. Cross-advertising met Google Pay zorgt ook voor een interessant partnerschap.

Meer over Pixel 5:

FTC: We gebruiken automatische affiliate-links die inkomsten genereren. Meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

READ  29 Amazon Prime Day Fashion Deals die je eigenlijk wilt kopen
Written By
More from Lesley Curry

Amazon annuleert in november officieel ‘Crucible’

(Afbeelding: Amazon) Amazon is officieel gestopt met werken aan Smeltkroes, het gratis...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *