Google zegt dat er in 2021 ‘meer dan 100 games’ naar Stadia zullen komen

Nu de sluiting van Stadia Games en Entertainment Stadia op zijn minst een onzeker uiterlijk geeft, laat Google zijn plannen voor “100+ games” die in 2021 naar Stadia komen, aan de kant, waaronder negen die in de komende maanden naar het streamingplatform komen.

Google heeft dat besloten om het vertrouwen in Stadia te helpen hernieuwen Bied een nadere blik Tot wat het volgende jaar brengt voor de spelers. Het bedrijf deelde zelfs dat er in de loop van 2021 ‘meer dan 100 games’ aan de Stadia-winkel zullen worden toegevoegd. Eerder deelde Google dat ze volgen ‘400 spellenIn ontwikkeling voor Stadia in de komende jaren. Het huidige ‘100 Games’-nummer verwijst specifiek naar het lanceringsrooster voor 2021.

Voor iets tastbaars op korte termijn toont Google vandaag negen van die aankomende games, waaronder Werkelijke lanceringsdatums Voor de meesten van hen.

Ten eerste diende WayForward op 23 februari twee titels in de populaire platformgame-serie Shantae in bij Stadia. Specifiek, de tweede game, Shantae: Risky’s Revenge – Director’s Cut – Een aangepaste versie van de originele versie van de Nintendo DSi uit 2010 – en de vierde game, Shantae: Half-Genie Hero Ultimate Edition – Regisseursversie Bevat alle originele DLC-inhoud.

Vervolgens komen er in maart drie wedstrijden, en de eerste Het kwam uit de ruimte en verteerde onze geest, Een top-down shooter over weerslag op slagvelden met coöp voor maximaal vier spelers, die op 2 maart naar Stadia komt. Het werd vorige week aangekondigd, EA’s FIFA 21 Het komt op 17 maart aan in Stadia. Het komt op 26 maart aan Kazi en wilde maskersOp de jaren 90 geïnspireerd platform en product van Stadia Makers-programma

READ  Fauci getuigt in het Congres over de reactie van Covid-19

Op 23 april win je Stadia Regel, Dat is een dappere show van Sega’s Yakuza-serie, waarin je een advocaat speelt die vecht – in de letterlijke zin van het woord – om zichzelf te herstellen in een corrupte samenleving.

Nadat de lijst was afgerond, werden de laatste drie games vermeld als “binnenkort”. Killer Queen Black Een actie- en strategieplatform voor meerdere spelers op basis van esports, compleet met cross-play met Steam- en Nintendo Switch-spelers. Street Power voetbal Biedt een voetbalervaring in arcade-stijl – of voetbal, in Amerika – als FIFA-realisme niet jouw winst is. Tenslotte, Helppoint Het is een actie-RPG vergelijkbaar met Dark Souls en speelt zich af in een verlaten, donker en mysterieus ruimtestation.

Geen van deze spellen zal misschien als een verrassing komen voor degenen die hebben gevolgd wat is onthuld in beoordelingssystemen zoals ESRB, zoals samengevat op onze wekelijkse website. Log de log met wijzigingen in Stadia Serie. Het is echter een goed idee voor Stadia om al deze releases te formaliseren en zelfs enkele releasedatums te delen, zodat spelers kunnen weten wat ze de komende maanden kunnen verwachten.

Meer over Stadia:

FTC: We gebruiken aangesloten links om inkomsten te genereren. Meer.


Kijk op 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

Written By
More from Aubrey Mason

De beste Labor Day-verkopen van 2020: Segway-scooter, Ring-beveiliging, Lenovo-laptops en meer

Net als veel andere feestdagen is Labor Day – die de bijdragen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *