Gran Turismo 7: Kun je de game downloaden naar pc?

veel de spellen Fans zijn erg enthousiast over de release van geweldig toerisme 7 En spelers vragen zich af of de game naar pc kan worden gedownload.

Het racespel is erg populair en de franchise is al meer dan 20 jaar een enorm succes.

Het enige probleem is dat er op dit moment geen officiële releasedatum is; We weten alleen dat het in 2022 wordt uitgebracht.

Lees meer: ​​Gran Turismo 7: Wat is de releasedatum?

De ontwikkelaars van Polyphony Digital hebben veel informatie over de game onthuld, en de opwinding is veel te zien.

Lees meer: ​​Gran Turismo 7: releasedatum, bèta, autolijst, downloaden voor pc, Xbox en meer

Is Gran Turismo 7 beschikbaar om te downloaden op pc?

Het is nogal verwarrend omdat het spel een Playstation Exclusive is, dus velen speculeren dat het niet beschikbaar was om te downloaden op pc. Er is een manier voor pc-gamers om het spel te blijven spelen. Dit is niet precies wat je denkt, want er zullen geen officiële versies van de game exclusief voor pc zijn.

Wat u kunt doen, is Playstation-spellen downloaden en via uw computer spelen. De manier om dit te doen is via remote-play. Het enige wat je hoeft te doen is Remote Play in te stellen in je instellingen. Als je dit doet, kun je je PlayStation-titels op je pc spelen.

Hoewel het geen officiële versie voor pc is, is het nog steeds een goede manier om het spel te spelen en zullen pc-gamers het niet missen. Helaas hebben Xbox-spelers geen toegang tot de game.

READ  Een Horizon Zero Dawn GOG-release is aanstaande deze week

We zouden binnenkort meer moeten weten over de release van de game, aangezien er enkele bètadetails zijn gelekt op de Playstation-website.

Lees meer: ​​Gran Turismo 7: bètadetails gelekt door de officiële website van Playstation

Hopelijk zijn de graphics nog steeds goed op pc als ze via remote play worden gespeeld, maar als pc-gamers de beste racegame-ervaring willen, moeten ze misschien op zoek naar andere racegames.

Vind het laatste nieuws over esports en gaming hier op GiveMeSport.


Nieuws nu – Sportnieuws

Written By
More from Max Mcgee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *