Gratis games om te spelen op Xbox zijn eindelijk beschikbaar om gratis te spelen

Ontvang realtime updates rechtstreeks op uw apparaat, abonneer u nu.

In alle andere consolegames, zoals de meeste Battle Royale-games, kun je deze gratis spelen. Apex Legends, Fortnite en Warzone zijn meestal allemaal gratis om te spelen. Zelfs als je moet betalen om online games als Playstation en Switch te spelen. Voor games die meestal gratis zijn, moest je betalen voor de online service op Xbox. Omdat je voor hun Xbox Live moest betalen om alle games online te spelen.

Xbox heeft het mogelijk gemaakt

Xbox heeft nu officieel alle games gratis gemaakt nadat het ervoor had gezorgd dat dit in januari weer zal gebeuren. Hierdoor zijn nu alle huidige games die ooit gratis konden worden gespeeld op al het andere, gratis voor Xbox-spelers.

Als je alleen gratis games speelt, is het misschien tijd om af te zien van het abonnement. Als je echter nog nooit een van de gratis games hebt geprobeerd vanwege alleen de Xbox-speler en je wilt niet voor het abonnement betalen, zijn er meer dan 50 verschillende games om sommige games beter te proberen dan andere.

Wat moet je proberen?

Er is een breed scala aan verschillende spellen beschikbaar. Een daarvan is Fortnite, dat nu zwaar bekritiseerd is, en het is eigenlijk een goede game die je zou moeten proberen. Mijn persoonlijke favoriet is Apex Legend, een Battle Royale-game met een goed verhaal en verschillende klassen om uit te kiezen. Er is ook DC: Online en Dauntless, zeer interessante spellen die je minstens één keer moet proberen.

Vergeet niet om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over TheOvertimer. Vergeet niet te bezoeken Gamstinger Voor geweldige video’s, nieuws en gameplay!

READ  Windows 11 krijgt een groot aantal gamefuncties zoals Xbox Game Pass

Ontvang realtime updates rechtstreeks op uw apparaat, abonneer u nu.

Written By
More from Vanessa Hale

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *