Gratis PlayStation Plus voor februari is mogelijk de veelgeprezen PS4-game

Sony heeft nog niet bekendgemaakt welke gratis PlayStation Plus-games PS Plus-abonnees voor de maand februari op PS4 en PS5 zullen krijgen. Daar zou deze week verandering in moeten komen, en volgende week, op 1 februari, zouden de games moeten uitkomen. Voor de officiële onthulling weten we misschien al wat een van deze gratis spellen is. Informatie staat niet in de weg van leakers of insiders uit de branche, zoals gewoonlijk, gewoon een simpele opmerking.

Sony heeft niet aangekondigd wanneer gratis PlayStation Plus-games voor februari beschikbaar zullen zijn, maar het is altijd de eerste dinsdag van de maand. Als dit patroon zich voortzet, komen de games op 1 februari uit en op dit moment is er maar één game die op 1 februari uitkomt en dat is Life is Strange: Remastered Collection.

In 2021 bood PlayStation PlayStation Plus-abonnees het hele jaar door nogal wat first-day-releases aan, en we verwachten dat hetzelfde in 2022 zal gebeuren. Life is Strange: The Remastered Collection De toevoeging is waarschijnlijk het feit dat PlayStation al met Square Enix heeft samengewerkt om de eerste game te krijgen, Het leven is vreemd, in handen van PlayStation Plus in 2017.

Nu, ik weet wat je denkt, als ze echt geven het leven is vreemd bijna vijf jaar geleden gratis weg, dus waarom zouden ze geven? Life is Strange: Remastered Collection gratis weg? Goede vraag, maar het negeert het feit Life is Strange: Remastered Collection Het is een set van twee spellen. het andere spel Het leven is vreemd: voor de storm, prequel op het leven is vreemd, en een game die nog nooit is verlaten op PlayStation Plus.

READ  Obsidian CEO: 'Ik wil graag nog een draai maken voordat ik met pensioen ga'

Het laatste punt, in dit geval, is het feit dat de serie een releasedatum heeft op vrijdag, niet op dinsdag, wat deze release op 1 februari vreemd maakt, tenzij natuurlijk voor het gemak van PlayStation Plus-kijken. Dat gezegd hebbende, weet je wat er nog meer wordt geserveerd op 1 februari? De eerste twee games met gouden titels voor februari, die moeten nog worden onthuld.

Zoals altijd houden we u op de hoogte. Gratis PlayStation Plus-games voor februari en gratis Xbox Live Gold-games voor februari zouden deze week moeten worden aangekondigd, en wanneer ze worden aangekondigd, zullen we je op de hoogte houden van alles wat we weten. In de tussentijd, voor meer berichtgeving over alles wat met PlayStation, alles met Xbox en alle andere games te maken heeft, klik je op hier.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *