gReader wordt uitgevoerd en wordt bijgewerkt

GReader is een van de veteranen van de Android-wereld en krijgt nu, vier jaar later, een update met een aantal nieuwe functies.

gReader

gReader is een zogenaamde RSS-lezer. De app geeft een overzicht van alle RSS-feeds van uw favoriete nieuwsbronnen. Zo zie je in één oogopslag alle nieuwe artikelen, ook die op Androidworld. GReader heeft nu een update ontvangen lang nadat deze was ontdekt XDA. De update bevat de broodnodige verbeteringen voor RSS-lezers, waaronder de donkere modus voor het weergeven van artikelen, verbeterde video- en podcastweergave en bugfixes.

GReader was een van de meest populaire RSS-lezers nadat Google Reader naar het kerkhof van Google was gestuurd. U kunt gReader configureren met Feedly, Legacy Reader of Inoreader. De app biedt een optie om uw feed te ordenen in een lijst-, raster- of kaartlay-out. De app is gratis te gebruiken, maar bevat advertenties. U kunt het verwijderen door de premiumversie te kopen, die ook extra functies ontgrendelt, zoals ondersteuning voor podcasts, gesproken artikelen en aangepaste meldingen.

Download gReader

Wil je gReader proberen? Je kunt de app downloaden via onderstaande link in de Play Store. Gebruik je nog steeds gReader of een andere RSS-lezer? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

gReader | Fidley | Nieuws | RSS

gReader | Fidley | Nieuws | RSS

gReader is een RSS-reader die nieuws kan verzamelen en heeft het zogenaamde multidimensionale design zoals we die kennen van Android 5.0. Lees nieuws, speciale briefs of …

meer informatie

READ  Republic Day 2021: download en verzend WhatsApp-themastickers
More from Madison Garrett

Rays, Astros Set Game 5 Starters

De Rays en Astros hebben hun starters ingesteld voor Donderdag Game 5...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *