Green Man Gaming 12th Birthday Sale biedt meer dan 2.000 pc-games tot 90% korting


Doe mee met het kortingsfeest terwijl GMG zijn 12e verjaardag viert!

De Green Man Gaming 12e verjaardag uitverkoop Leef nu. Hun bevriende uitgevers, waaronder Square Enix, Capcom, Bethesda en meer, kwamen naar het feest met tal van cadeaus voor iedereen om van te genieten en om GMG’s laatste pre-tienerjaar in stijl te vieren.

“We hebben meer dan 2.000 scherp geprijsde games in de winkel met enorme besparingen voor een aantal van de beste die er zijn”, zegt de winkelier. “Met besparingen tot 90% is er nooit een beter moment geweest om mee te feesten!”

En als je een game koopt tijdens de kerstuitverkoop, krijg je een cadeau waarmee je een jaar lang games kunt winnen. U kunt de officiƫle voorwaarden van de weggeefactie bekijken hier.

De Green Man Gaming 12e verjaardag uitverkoop Het loopt tot 27 mei 2022. Je hebt dus ongeveer twee weken om de beste deals voor pc-games te krijgen die nu beschikbaar zijn.


Tags: Green Man Gaming, Stoom, aanbiedingen voor videogames

Game Freaks 365 neemt deel aan partnerprogramma’s om de hostingkosten en andere bedrijfskosten te dekken. We kunnen een klein percentage van de omzet ontvangen via gelieerde links.READ  Battlefield 5-ontwikkelaar onthult de bug van de game
Written By
More from Max Mcgee
Sims 4-spelers hebben veel verborgen FFXIV-signalen ontdekt
Fans die de nieuwe De Sims 4 Weerwolven-uitbreiding spelen, hebben een aantal...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *