Green Man Gaming Black Friday-deals zijn nu beschikbaar en bieden enorme kortingen op pc-games

Green Man Gaming Black Friday-deals zijn nu beschikbaar en bieden enorme kortingen op pc-games

De Black Friday-uitverkoop van Green Man Gaming is nu begonnen, en voor pc-gamers die deals willen scoren voor de nieuwste games, is er hier genoeg om naar te kijken. Als bonus wint één gelukkige shopper een jaar lang aan games van Green Man Gaming nadat hij een in aanmerking komende aankoop heeft gedaan.

Marvel’s Midnight Suns is een fantastisch spel van XCOM-studio Firaxis, waarin je de machtigste mensen uit dit stripboekuniversum leidt in hun strijd tegen Lillith en andere kwade krachten. Over XCOM gesproken: je kunt ook het volledige scala aan intense turn-based tactische actie in de uitverkoop krijgen. Wie had gedacht dat een eindeloze tijd tussen de beurten je zo veel zou kunnen laten zweten?

Green Man Toys Black Friday-deals

Enkele van de hoogtepunten hier zijn Dredge en Jagged Alliance 3. Dredge is een griezelig leuk spel, een kijk op Lovecraftiaanse verschrikkingen en scheepsupgrades, gecombineerd met een spannende gameplay-loop die elke dag nieuwe avonturen oplevert. Dan is er Jagged Alliance 3, een hersenspel voor huursoldaten die dictaturen ten val brengen als ze niet op de rand van zelfvernietiging staan.

Er is ook Remnant 2 in de aanbieding, een hele coole Souls-achtige game die net als Destiny 2 in de derde persoon speelt. Het is een enorme verbetering ten opzichte van de eerste Remnant-game, ziet er geweldig uit en de gevechten houden je scherp. Voor enkele pure koopjes mag u enkele andere games die mogelijk onder uw radar staan ​​niet missen. Rock of Ages 3 is een geweldige absurdistische komedie gemengd met torenverdedigingsgameplay, en als je een Monty Python-fan bent, zul je dit prachtige, vreemde spel geweldig vinden.

READ  Homestead Arcana simulatiegame voor boerenleven aangekondigd voor de Xbox-serie voor pc

Fans van vechtgames kunnen de Guilty Gear oppakken Je kunt de volledige lijst met pc-games (verkocht als Steam-codes) hieronder bekijken, en voor meer aanbiedingen bekijk je deze speciale aanbiedingen voor Lies of P, Disney Dreamlight Valley en Final Fantasy 16.

De hier besproken producten zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redactie. GameSpot kan een deel van de opbrengst ontvangen als u iets koopt dat op onze site wordt aangeboden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *