Grote Nintendo Switch-game naar verluidt gelekt

Een belangrijke Nintendo Switch- en Nintendo Switch Lite-game is naar verluidt gelekt. 2020 is een buitengewoon lek jaar geweest voor Nintendo. Wanneer Switch- en Switch Lite-games niet lekken, lekt de “Nintendo Switch Pro” naast lang geannuleerde games. Door deze trend voort te zetten, heeft een groot Nintendo Switch- en Nintendo Switch Lite-lek onthuld dat een substantiële game in de nabije toekomst naar beide platforms lijkt te komen.

Het lek komt via dataminers, de oorsprong van de meeste lekken tegenwoordig. Doorgraven Crash Bandicoot 4: het is Werd tijdhebben dataminers een Nintendo Switch-profiel ontdekt in deze bestanden. Nu is het mogelijk dat dit gewoon overgebleven code is die in Unreal Engine 4 zit, hoewel dit voorlopig onmogelijk is om concreet te weten.

Op YouTube, Canadese Guy Eh onthult dat er ook het volgende fragment verborgen is in de code: “Gekopieerd van Falcon.” Waarom is dit opmerkelijk? Nou, omdat men denkt dat Falcon de projectnaam was Spyro Reignited Trilogy, een game-ontwikkelaar waar Toys for Bob eerder aan werkte en naar Switch werd gebracht. Met andere woorden, dit zou de verklaring kunnen zijn waarom Switch-code in de bestanden van de game zit die momenteel niet beschikbaar is voor Switch en die niet is aangekondigd voor Switch.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat beide dingen waar zijn. Hoewel dit misschien geen indicatie is dat Crash Bandicoot 4 komt naar Switch en Switch Lite, komt de game misschien nog steeds naar de twee zusterconsoles, dit is tenslotte niet de eerste keer dat een Switch-poort is gelekt.

READ  De Galaxy S21 Ultra 5G ondersteunt S Pen, maar er zit een addertje onder het gras

Op het moment van publicatie heeft geen enkele betrokken partij – Nintendo, Toys for Bob of Activision – gereageerd op dit gerapporteerde lek, en het is onwaarschijnlijk dat er een wil is, aangezien ze allemaal een vrij strikt ‘geen commentaar’-beleid hebben als het gaat om lekken. .

In de tussentijd, voor meer berichtgeving over alles wat met Nintendo Switch te maken heeft – inclusief al het laatste nieuws, handleidingen, recensies, deals, geruchten en lekken – klik hier of bekijk de onderstaande links:

H / T, Nintendo alles.

Written By
More from Lesley Curry

Hoe je op 12 november een PlayStation 5 koopt

We hebben een zeer beperkt aantal PS5-consolebundels te koop bij https://t.co/CYyCoH1dWE Deze...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *