GTA 5-releasedatum voor PS5 en Xbox Series X | S is 11 november

Grand Theft Auto V blijft zich uitbreiden, met de populaire en enorm succesvolle open-wereldgame die naar PlayStation 5 en Xbox Series X komt | S op 11 november. Rockstar heeft ook aangekondigd dat de stand-alone versie van GTA Online voor PS5 en Xbox Series X zal worden uitgebracht S op die dag ook, en PlayStation-gebruikers ontvangen een speciale bonus.

Zoals eerder aangekondigd, is de stand-alone versie van GTA Online de eerste drie maanden gratis op PS5, die eindigt in februari 2022. PlayStation Plus-gebruikers op PS4 hebben al een speciale behandeling gekregen, waarbij ze elk GTA $ 1.000.000 kunnen claimen. maand. Dus GTA Online komt naar de PS5.

Nieuwe releases van GTA V en GTA Online voor de volgende generatie bevatten “nieuwe functies en meer”, maar Rockstar heeft niet volledig gedetailleerd hoe de games profiteren van de hardware van de volgende generatie.

Eerder sprak Rockstar op hoog niveau over wat de nieuwe versies van GTA V te danken zullen hebben Paardenkracht Van nieuwe machines.

“De nieuwe generatie versies van GTAV zullen een hele reeks technische verbeteringen, visuele verbeteringen en prestatieverbeteringen bevatten om optimaal te profiteren van de nieuwste hardware, waardoor het spel mooier en responsiever wordt dan ooit”, aldus Rockstar.

Rockstar bespotte dat ook Zomerupdates komen naar GTA Online Het zal “speciale functies” hebben voor spelers “om van te profiteren in deze uitgebreide en verbeterde versies als ze vallen.”

Bovendien viert Rockstar het 20-jarig jubileum van GTA III met “meer leuke verrassingen”, waarvan sommige speciaal zullen zijn voor GTA Online. Er gaan geruchten over een remake of remake van GTA III, maar het is te vroeg om te zeggen of dat zal gebeuren.

READ  Touken Ranbu Sword Avatar krijgt Engelse versie - Nieuws

Rockstar bracht deze aankondigingen uit op dezelfde dag dat het moederbedrijf Take-Two Interactive volgens de planning de inkomsten zal rapporteren, dus kom regelmatig terug met GameSpot voor meer informatie.

GTA V heeft Er zijn al 140 miljoen exemplaren van verkocht Sinds de game voor het eerst verscheen op Xbox 360 / PS3 in 2013. De game is in de loop van de tijd gegroeid door de lancering op pc, Xbox One en PS4, en nu komt het naar een andere groep consoles die zou moeten leiden tot meer verkopen.

In ander nieuws, Rockstar is een beetje aangewakkerd Een evenement ter ere van de 20ste verjaardag van GTA III.

GameSpot kan commissie verdienen uit winkelaanbiedingen.

Written By
More from Lesley Curry

AMD beweert dat de nieuwe Ryzen 5000 mobiele processors de beste Intel zijn voor gaming en contentcreatie

Zoals verwacht verhuisde AMD deze week naar de CES-fase om nieuwe laptop-CPU’s...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *