GTA 5 verkoopt 155 miljoen exemplaren voordat PS5 en Xbox Series X worden gelanceerd | S in 2022

Als onderdeel van het winstrapport van Take-Two op woensdag kondigde het bedrijf een nieuw verkoopcijfer aan voor Grand Theft Auto V. Er zijn nu 155 miljoen exemplaren van de game verkocht, een stijging van 5 miljoen exemplaren in drie maanden. De hele serie heeft nu meer dan 355 miljoen verkochte exemplaren.

De verkoop van GTA V zal naar verwachting in de toekomst blijven groeien, met de release van de game voor PlayStation 5 en Xbox Series X | S in maart 2022. De game zou naar verwachting in november uitkomen voordat Rockstar de game uitstelde naar 2022. Er komt ook een stand-alone versie van GTA Online, en deze zal de eerste drie maanden gratis zijn voor PS Plus-abonnees op PlayStation 5.

GTA 5 is een juggernaut

Rockstar kondigde ook een nieuw verkoopnummer aan voor Red Dead Redemption 2. Van de game zijn meer dan 39 miljoen exemplaren verkocht. Van de hele serie zijn nu wereldwijd 62 miljoen exemplaren verkocht, wat betekent dat van het origineel ongeveer 23 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Wat betreft de NBA 2K-serie, zei Take-Two dat meer mensen NBA 2K22 in de eerste maand speelden dan enig ander spel in de serie. Van de game zijn nu 5 miljoen exemplaren verkocht.

Het was echter niet allemaal goed nieuws, aangezien Take-Two aankondigde dat 2K’s Marvel’s Midnight Suns was uitgesteld tot een niet-gespecificeerd punt in de toekomst.

GameSpot kan een commissie verdienen uit winkelaanbiedingen.

READ  December 2020: releasedatums voor grote games voor PS5 / PS4, Xbox Series X / One, Switch en pc
Written By
More from Vanessa Hale
Ontwikkelaar Death Stranding Hideo Kojima zou aan een nieuwe Xbox-game werken
Hideo Kojima is een ongelooflijk populaire naam in games. Hij heeft de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *