GTA GeoGuesser is GeoGuesser voor mensen die niet vaak uitgaan

Screenshot van een snelweg in GTA V zoals getoond in GTA GeoGuesser.

Grand Theft Auto Online Het is een oude game, die in 2013 weer werd uitgebracht op Xbox 360 en PS3. Sindsdien zijn veel mensen (inclusief ik) doorgegaan met spelen GTA Online En na bijna tien jaar rondhangen in dezelfde virtuele wereld, hebben anderen en ik de kaart grotendeels bewaard. Dit is niet erg handig buiten het bereik GTA Online, Dusver! bedankt voor de GTA Geo-geiser Ik kan mijn waardeloze kennis van GTA V’s de kaart in een ander spel. De toekomst is niet allemaal slecht.

GTA GeoGuesser Werkt veel als het origineel GeoGuesser Het browserspel waarvan u afhankelijk bent. Het spel begint en dan wordt het ergens geplaatst op GT een kaart. Met behulp van in-game screenshots probeer je je locatie te achterhalen. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad die je hebt geselecteerd, kun je de camera bewegen en door het gebied reizen. In moeilijke moeilijkheden heb je een afteltimer voordat je moet raden.

Je kan kijken GT spinner DarkViperAU spel GTA GeoGuesser Om freestyle-creativiteit in actie te zien:

In mijn tijd met het spel was ik geschokt over hoe snel ik kon raden waar ik vertrouwde op kleine dingen zoals enkele bomen bij het hek of de afrit naast de treinrails. Ik dacht dat ik het wist GTA Online Na al die jaren de kaart goed tekenen, maar het was een beetje eng om te zien hoe goed mijn brein al deze informatie opsloeg. Misschien heb je te veel gespeeld GTA Online op dit punt.

het origineel GeoGuesser dit is GT Een versie geïnspireerd door bestaat al jaren. Het is onlangs in populariteit geëxplodeerd dankzij een snelle, ongetemde race Dat iemand eruit heeft gehaald in de laatste SGDQ. Ik wist niet eens dat er mensen zo snel liepen GeoGuesser. Maar ze bestaan ​​en ze zijn er heel goed in.

Maar als je, zoals ik, niet veel reist en in plaats daarvan vele uren doorbrengt met loungen in de straten van de stad GTA OnlineIk raad aan om te geven GTA GeoGuesser Poging. Het is gratis, je hebt geen account nodig en het is geweldig.

.

READ  Activision Blizzard huurt middelgrote rechtszaak in bij Amazon Union
More from Madison Garrett
Download de Among Us-app niet – het kan malware zijn
InterSloth’s nieuwste game, Among Us, is snel populair geworden op zowel pc...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *