GTA Online wekelijkse update brengt extra beloningen op Power Play, Nightlife Leak

Het is de eerste donderdag van 2022, wat betekent dat de eerste wekelijkse GTA Online-updates van het jaar er zijn. Zoals altijd hebben we een redelijk goed idee van wat het brengt met dank aan fans die later op de dag het nieuwsbericht van Rockstar Games hebben bekeken, en deze week brengt ook extra beloningen op een paar verschillende modi en missies, als een nieuwe ronde van kortingen.

Ten eerste biedt de nieuwste wekelijkse update driemaal de gebruikelijke GTA$ en RP aan Tegenstander modus om macht te spelen, zoals Tez2 opmerkt: Twitter. Voor het geval je een opfriscursus nodig hebt, is dit de “turbocharged confrontatie tussen twee teams”, zoals ze het beschrijft, waarbij spelers power-ups gebruiken met grappige effecten om een ​​voordeel te behalen ten opzichte van het andere team. Ondertussen bieden voorbereidingen voor VIP-contracten het dubbele van de reguliere beloningen, samen met de Nightlife Leak-missie en Specialist + niveau-contracten.

Deze week komt er ook een nieuw voertuig bij de game. De Comet S2 Cabrio (waarmee je $ 1.797.000 in-game terugkrijgt) is toegevoegd, terwijl de nieuwste GTA Online-prijsreeks de tweedeurs sportwagen in euro is. Je kunt dit opvangen door de top drie te behalen in negen Pursuit-races.

Ondertussen is de nieuwe platformgame GTA Online de Raiden vierdeurs elektrische sportwagen. Bekijk de tweet van Tez2 hieronder voor de nieuwste ronde kortingen die deze week beschikbaar zijn:

Als je op zoek bent naar tips over het starten van GTA Online Contract-missies of de prijslijst voor alle GTA Online Contract-voertuigen, weet je waar je moet klikken. Als je op zoek bent naar meer misdaadgames zoals GTA of openwereldgames op pc, dan hebben we je daar ook gedekt.

READ  Ex-BioShock-ontwikkelaars werken aan South Park

Written By
More from Max Mcgee
De Apex Legends-patch lost de “meeste” crashes op, en Respawn werkt er nog steeds aan
Apex Legends-spelers zijn onlangs een aantal stabiliteitsproblemen tegengekomen, waaronder volledige crashes. Een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *