Guild Wars 2 komt in november uit op Steam en uitbreiding 3 wordt in 2021 gelanceerd

Bijna tien jaar na de oorspronkelijke lancering Guild Wars 2 komt eindelijk naar Steam. De eerbiedwaardige MMORPG wordt sinds de release in 2012 voornamelijk via zijn stand-alone launcher gespeeld, maar het zal eindelijk het platform van Valve in november bereiken. Ontwikkelaar ArenaNet heeft ook de derde grote uitbreiding van Guild Wars 2 aangekondigd, gepland voor lancering in 2021, met een korte teaser-trailer.

De Steam-versie van Guild Wars 2 wordt in november gelanceerd, hoewel ArenaNet geen specifieke datum heeft opgegeven. De twee belangrijkste uitbreidingen, Heart of Thorns en Path of Fire, zullen ook beschikbaar zijn op Steam, net als alle Living World-content, tot en met The Icebrood Saga – dus er blijft geen content achter met de Steam-release. Deze versie lijkt echter geschikt te zijn voor nieuwe spelers: de winkelpagina merkt op dat “bestaande Guild Wars 2-spelersaccounts niet toegankelijk zijn via Steam.”

De derde grote uitbreiding, End of Dragons, wordt in 2021 gelanceerd en zal “spelers meenemen op een reis naar Cantha, de mysterieuze eilandstaat in het zuiden waar al meer dan 200 jaar niets van is gezien of gehoord”, legt ArenaNet uit. in een persbericht.

Je kunt de teaser-trailer voor End of Dragons hieronder bekijken.

Voor meer informatie over de beste MMORPG’s, kunt u die link volgen voor een grote lijst met geweldige.

READ  Doom Eternal heeft een aantal nieuwe masterniveaus, met dank aan deze modder
Written By
More from Eda Greene

Enquête onthult stijgende populariteit van audio-advertenties in mobiele games

Uit een YouGov-enquête is gebleken dat spelers van mobiele games voor volwassenen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *