Half-Life 2: E2 heeft een nieuwe prestatie toen Gaben een kabouter de ruimte in lanceerde

Iets meer dan 13 jaar na de release heeft Half-Life 2: Episode 2 een nieuwe prestatie gekregen waarvoor je geen moeite hoeft te doen om te ontgrendelen. Waarom? Omdat Valve-chef Gabe Newell met succes de oude pc-games geliefde Gnome Chompski de ruimte in.

De prestatie heet “Gnome langs“, En luidt:” Als je deze prestatie leest, heeft Gabe Newell met succes Gnome Chompski in de ruimte gelanceerd “. Het is een blijvende finale van Newell’s recente liefdadigheidsactie, waar hij beloofde $ 1 aan te doneren De Starship Foundation – een kinderziekenhuis in Auckland, Nieuw-Zeeland – voor iedereen die zich heeft afgesteld om te zien hoe het tuinornament via De livestream van Rocket Lab of Twitch-kanaal. Het evenement zelf was een samenwerking tussen The Heart of Racing, Rocket Lab en Lord of the Rings, maker van speciale effecten, rekwisieten en sets Weta Workshop. Zoals je je kunt voorstellen, was het een succes, en de prullaria is nu in een baan om de aarde.

Half-Life was niet het enige Valve-spel dat een prestatie behaalde ter gelegenheid van de gelegenheid, aangezien Left 4 Dead ook dezelfde kreeg. De ruimtevarende kabouter verschijnt op verschillende manieren in beide games, maar is het meest berucht om de prestaties waaraan hij is gebonden. In Half-Life 2: Episode 2 zou je een prestatie genaamd Little Rocket Man kunnen ontgrendelen als het je lukt om de tuinkabouter vanaf het begin van het spel naar een raketschip te dragen tegen het einde ervan.

Wat Left 4 Dead betreft, je zou er een kunnen krijgen met de naam Guardin ‘Gnome als het je lukt om de kleine man naar een reddingshelikopter te dragen. Het is ook een behoorlijke afstand, passend.

Als je niet op de hoogte bent geweest: Gaben is sinds maart van dit jaar in Nieuw-Zeeland. Hij was op bezoek in het land toen de COVID-19-pandemie over de hele wereld uitbrak. Het lanceren van kabouters de ruimte in, hij heeft het behoorlijk druk gehad! Hij heeft een Autoraceteam uit Nieuw-Zeeland om fondsen te werven voor Starship en organiseerde een gratis ‘dankjewel’-concert om iedereen in het land te bedanken voor hun gastvrijheid.

READ  Bekijk Metroid Dread in actie op pc dankzij emulators

Written By
More from Max Mcgee
Met Android-games op Windows kun je eenvoudig overschakelen van mobiel naar pc
Binnenkort kun je een game spelen op je Android-apparaat en vervolgens verdergaan...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *