Halo Infinite Dev reageert op geruchten over releasedatum

De gemeenschapsdirecteur van Halo heeft gesproken om geruchten over de releasedatum van Halo Infinite te sluiten. Retailvermeldingen suggereerden onlangs dat de game gepland was voor release in Holiday 2021, wat later is dan sommigen misschien hadden gewild, maar Brian Jarrard vertelde de Halo-community in een tweet dat dergelijke vermeldingen niet noodzakelijkerwijs nauwkeurig zijn.

“PSA: we zijn niet op slot [a] releasedatum voor Halo Infinite nog, “zei hij.” Alles wat je op een winkelsite ziet, is slechts een tijdelijke aanduiding / speculatie. “

Halo Infinite was oorspronkelijk opgesteld als een lanceringstitel voor de Xbox Series X / S in november, maar Microsoft schoof het spel uit naar 2021 mede door COVID-19 en de impact van thuiswerken. Het bedrijf heeft nog geen indicatie gegeven wanneer in 2021 de game mag worden uitgebracht.

Na de vertraging erkende Xbox-baas Phil Spencer dat Microsoft overwogen om een ​​deel van het spel eerder uit te geven dan het volledige spel om Halo Infinite eerder in handen van fans te krijgen. Microsoft ging echter niet verder op dat pad.

Het multiplayer-element van Halo Infinite is gratis, en dat is een grote en opwindende stap voor de serie. Microsoft heeft echter nog geen gameplay voor multiplayer laten zien, met de enige beelden die we tot nu toe hebben gezien, gericht op de campagnemodus. Deze gameplay-opnames waren niet bepaald verbluffend, en Microsoft heeft dat wel beloofde dat de graphics beter zullen worden.

READ  Marlins 'Paul Campbell verbood 80 wedstrijden door MLB wegens het overtreden van PED

GameSpot kan een commissie krijgen uit winkelaanbiedingen.

More from Madison Garrett

Gmail toont grove fouten, negatieve reacties stromen binnen

Sinds enkele dagen hebben sommige Gmail-gebruikers te maken met een heleboel problemen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *