Halo Infinite-lead Chris Lee heeft naar verluidt ontslag genomen

Volgens een recent rapport van Bloomberg, Chris Lee, studiohoofd van de FOD Ontwikkeling van 343 Industries, heeft ontslag genomen bij het bedrijf. Dit ontslag komt ver vooruit op de lancering van Halo Infinite, wat vragen doet rijzen over de ontwikkeling van het spel en de weg die voor ons ligt.

“Ik heb een stap terug gedaan van Infinite en kijk naar toekomstige kansen”, zei Lee in een verklaring aan Bloomberg. “Ik geloof in het team en heb er alle vertrouwen in dat ze een geweldige wedstrijd zullen afleveren en dit is een goed moment voor mij om weg te stappen.” Volgens een verklaring per e-mail aan Bloomberg werkt Lee nog steeds met Microsoft, alleen niet met Halo Infinite.

Het vertrek van Chris Lee komt als een enorme verrassing, maar dit is niet de eerste keer dat grote figuren bij 343 Industries de studio verlaten tijdens de ontwikkelingscyclus van Halo Infinite. De oorspronkelijke Creative Director van de game, Tim Longo, vertrok in 2019 en Halo Infinite’s hoofdproducent Mary Olson vertrok kort daarna. Bovendien heeft Halo-aluin Joseph Staten onlangs bij het project getekend als projectleider voor de campagne van de game om te helpen bij het verzenden van de game. Ook werd Pierre Hintze ingeschakeld om te helpen met de multiplayer van het spel. Volgens Bloomberg was Lee’s rol bij het project tegelijkertijd buitenspel gezet, en dat is zo gebleven in de aanloop naar zijn officiĆ«le vertrek uit Halo Infinite.

Bespaar veel op deze VPN-services voorafgaand aan Black Friday

Aangezien dit nieuws precies is gekomen rond de tijd dat Halo Infinite waarschijnlijk in de schappen zou zijn verschenen als lanceringstitel voor Xbox Series X en Xbox Series S als het niet was uitgesteld, maken velen zich zorgen over wat er achter de schermen gebeurt. Hopelijk is deze verandering het beste voor alle betrokkenen en voor de ontwikkeling van Halo Infinite.

READ  Pre-order Xbox Series X en Xbox Series S vanaf dinsdag 22 september

Halo Infinite zal naar verwachting ergens in 2021 worden gelanceerd op de Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One-consoles en Windows 10-pc’s. In de tussentijd raden we je ten zeerste aan om de Master Chief Collection te bekijken.

Het volgende avontuur in de saga

Halo oneindig

Een nieuwe grote reis wacht

Halo Infinite wordt zeker een ongelooflijke game vol verwondering, avontuur en meer.

Beƫindig het gevecht

Halo: The Master Chief Collection

Ervaar de volledige geschiedenis van Halo

De Master Chief Collection is een verzameling van elke Halo-shooter uit het pre-Xbox One-tijdperk en biedt ongelooflijke waarde voor een ongelooflijke prijs.

Written By
More from Vanessa Hale

Cougars vallen in een close game van No.2 Glenwood – The Atmore Advance

TR Miller verslaat Escambia County; Flomaton staat bovenaan Ariton op de weg...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *