Halo Infinite-ontwikkelaars “streven” om “later” samen te werken aan seizoen 2

Halo Infinite-ontwikkelaars “streven” om “later” samen te werken aan seizoen 2

Het is inderdaad een van de beste first-person shooter-games die de laatste tijd op pc zijn uitgebracht, maar sommige Halo Infinite-spelers vroegen zich af wanneer de geliefde campagnemodus van de coöp- en Forge-kaart zal worden uitgebracht. Ontwikkelaar 343 Industries heeft nu de beste indicatie tot nu toe gegeven wanneer deze modi zullen worden toegevoegd, al zal het even wachten zijn.

Halo Infinite is een van de beste nieuwe pc-games van de afgelopen maanden, maar de FPS werd gelanceerd zonder twee hoofdfuncties: campagnesamenwerking en een Forge-kaartgenerator. Ontwikkelaar 343 Industries heeft onlangs verklaard dat de Forge-modus pas beschikbaar zal zijn in seizoen 3 van de multiplayer-game, en Nieuw Waypoint-blogbericht Dit bevestigd – plus een update over samenwerking.

Volgens de blog boekte 343 “grote vooruitgang” in de coöpcampagne voor vier spelers in Halo Infinite, maar hij erkent dat “het meer tijd zal kosten”. 343 had eerder gesuggereerd dat de samenwerking zou beginnen met seizoen 2, waarvan de publicatie bevestigt dat het op 3 mei zal beginnen – maar zegt nu dat het op die datum “de samenwerking met het campagnenetwerk niet kan verzenden”.

Het goede nieuws is echter dat het team niet zoveel vertraging oploopt. “We blijven ernaar streven om later in seizoen 2 campagnenetwerksamenwerking te introduceren, en we zullen de releasedatum daarvan en samenwerking op gesplitst scherm zo snel mogelijk delen”, legt Chief Creative Officer Joseph Staten uit in de update.

Staten bevestigt ook dat Forge nog steeds niet beschikbaar is voor seizoen 3 wanneer dat gebeurt, en dat het team “later dit jaar ook een openbare reis(en) plant” om de modus voor het maken van kaarten te testen. Dus ergens in 2022 zouden eindeloze spelers enkele gekke aangepaste Halo-kaarten voor zichzelf moeten kunnen uitproberen.

READ  Deze XCOM-klassieker heeft zijn grootste Steam-update tot nu toe gekregen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *