Halo Infinite releasedatum gesuggereerd door Xbox Insider

Halo Infinite’s de releasedatum is schijnbaar gehint door een prominente Xbox-insider. Op een bepaald moment, Halo oneindig stond klaar om een ​​Xbox Series X- en Xbox Series S-lanceringsgame te worden, of, met andere woorden, binnen een paar weken uit te brengen. De Xbox One, pc en de volgende generatie Xbox-game zullen nu niet alleen deze oorspronkelijke releasedatum missen, maar het heeft momenteel geen releasevenster. Koppel dit aan rapporten over de moeilijke ontwikkeling van de game, en het resultaat is speculatie dat het in 2021 misschien niet eens zal toeslaan. Volgens de eerder genoemde Xbox-insider zal dit echter vrijwel zeker geen probleem worden.

Op Twitter heeft Xbox-insider Klobrille dat onlangs onthuld Halo oneindig is “min of meer inhoud compleet”. Hierdoor is 343 Industries “volledig gefocust op de technische aspecten” van het spel. Ondertussen merkt de insider op dat ze “absoluut verwachten” dat de game ergens in 2021 uitkomt.

Helaas eindigen hier de details, maar het klinkt alsof geruchten en speculaties dat de game naar 2022 zou kunnen worden gepusht, ongegrond zijn. Ondertussen, als de game inhoud compleet is, zou dat erop wijzen dat het in het eerste of tweede kwartaal van het jaar zal toeslaan in plaats van in het derde of vierde kwartaal.

De opmerkingen van Klobrille suggereren ook dat de wedstrijd alleen werd uitgesteld vanwege technische problemen, wat niet erg verrassend is, aangezien het duidelijk ontbrak in deze afdeling toen het deze zomer werd getoond.

Neem hier natuurlijk alles met een korreltje zout. Niet alleen is hier niets officieel, maar alles is onderhevig aan veranderingen in de loop van de ontwikkeling, vooral als het om een ​​game gaat Halo oneindig, die een zeer lange en rotsachtige ontwikkeling heeft doorgemaakt.

READ  Cloudpunk Review: Scratching The Cyberpunk Itch

Halo oneindig is in ontwikkeling voor Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en pc. Op het moment van publicatie is er geen – officieel – woord over een releasedatum, maar het klinkt alsof de game ergens volgend jaar zal uitkomen, en mogelijk zelfs in de eerste helft van volgend jaar.

Written By
More from Vanessa Hale

Als dit lek waar is, biedt de PS5 664 GB bruikbare opslagruimte

Een nieuw lek duidt erop dat de 825GB PS5 biedt 664GB bruikbare...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *