Handmatig of automatisch op je iPhone

Er zijn dagelijkse updates of nieuwe versies van apps in de App Store. Op je iPhone en iPad heb je de mogelijkheid om deze apps handmatig of automatisch bij te werken. Maar waar zitten deze opties voor het updaten van verborgen software precies en hoe werken ze? dit zegt ik belde is aan het zijn.

Lees verder na de aankondiging.

Apps bijwerken op iPhone (en iPad)

Het is altijd belangrijk om apps zo snel mogelijk bij te werken. Vaak worden bugs in het programma verholpen of worden er nieuwe functies toegevoegd.

Ook is het verstandig om alleen updates (en apps in het algemeen) te downloaden als je iPhone of iPad is verbonden met wifi. Standaard is dit ook ingesteld op uw apparaat (zie “Instellingen > App Store > Mobiele data”). Het is niet meer mogelijk om apps te updaten of nieuwe apps te downloaden naar je iPhone of tablet, totdat je verbinding maakt met een draadloos netwerk.

Update apps automatisch of handmatig op iPhone

Om apps op je iPhone (of iPad) bij te werken, heb je twee opties. Je kunt instellen dat updates automatisch worden gedownload, of je hebt de mogelijkheid om handmatig nieuwe versies van apps te downloaden (geforceerde download). We leggen beide manieren uit.

READ  Meer online gemak en meer persoonlijk contact bij Laan Heiloo

Apps automatisch updaten op je iPhone of iPad: zo kies je

Wanneer downloads voor automatische app-updates zijn ingeschakeld, werkt uw iPhone de apps zelf bij. Hoe je dit instelt lees je hieronder.

  • Open in de applicatie “Instellingen”;
  • Ga naar de “App Store”;
  • Schakel de schuifregelaar ‘Toepassingsupdates’ in.

U ziet ook een optie om apps automatisch te downloaden. Wanneer deze functie ook is ingeschakeld, worden apps die je op andere apparaten hebt geïnstalleerd ook op dit apparaat geplaatst. Handig als je bijvoorbeeld een iPad en een iPhone hebt en op beide apparaten dezelfde apps wilt gebruiken.

Verbeteringen in app-update

Handmatig app-updates downloaden of forceren: wanneer je maar wilt

Soms duurt het even voordat je iPhone of iPad de updates zelf downloadt als de auto-update functie aan staat. En soms is het sneller om zelf apps op je iPhone te updaten. Bovendien kunt u bij handmatig updaten ook direct controleren op verbeteringen in de applicatie-update.

Het handmatig bijwerken van apps op uw iPhone is volledig verborgen. Daarom leggen we je hier precies uit hoe je dat doet.

Apps handmatig bijwerken en updates downloaden op uw iPhone en iPad:

  1. Open de App Store en tik rechtsboven op je profielfoto;
  2. Leg je vinger op je naam (onder “Account”) en sleep het venster naar beneden. Doe dit totdat het uploadpictogram verschijnt;
  3. Til uw vinger op, scrol omlaag en tik op Alles bijwerken;
  4. Klik op Gereed, uw iPhone of iPad downloadt alle updates op de achtergrond.

Onder Alles bijwerken kunt u zien welke apps worden bijgewerkt. Hier kunt u direct zien wat er voor elke toepassing is bijgewerkt. Als er meerdere updates gereed zijn, kan het soms even duren voordat alle apps zijn bijgewerkt. Dit is afhankelijk van de grootte van de updates en de snelheid van uw internetverbinding. Ziet u de optie “Alles bijwerken” niet in stap 4 hierboven? Mooi hoor! Vervolgens worden alle apps op je iPhone of iPad bijgewerkt en bijgewerkt.

READ  Valse sms-berichten: download alleen officiële apps voor het volgen van pakketten

Ook interessant: iPhone-update, zo installeer je de nieuwste iOS-versie

Apps handmatig bijwerken iPhone

Meer handige iPhone-tips

Wil je meer tips over het updaten van apps op je iPhone of op zoek naar andere interessante functies? Check dan onderstaande tips! Schrijf u ook in op onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief en download een bestand Gratis iPhoned-app En houd onze website in de gaten. Dan ben je altijd op de hoogte.

More from Madison Garrett
Na Grand Theft Auto en Minecraft, Balenciaga: The Video Game?
Het jaar is 2031. Steden zijn betonnen oerwouden doorkruist door vliegende bussen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *