HBSE Class 10 compartiment Examen 2022: Zo download je de toelatingskaart

Haryana Board of School Education (HBSE) heeft HBSE Class 10 en Class 12 Exam Admission Cards vrijgegeven op de officiële website: bseh.org.in. Kandidaten die voor het examen verschijnen, kunnen nu toelatingskaarten downloaden.

Het enige dat u nodig hebt, is uw inloggegevens in te voeren, d.w.z. de naam van de kandidaat, het vorige registratienummer en het registratienummer om uw toegangskaart te krijgen. Nadat de kaart is gedownload, kunnen kandidaten de details controleren en contact opnemen met het Haryana-bestuur als ze enige discrepantie vinden.

De HBSE-sectie-examens voor klas 10 en 12 worden gehouden op 31 juli 2022 in twee ploegen: voor klas 10 is de ochtendploeg van 10.00 uur tot 12.30 uur en voor semester 12 is het examen gepland van 14.00 uur tot 16.30 uur p.m.


Volg deze eenvoudige stappen om te downloaden:

  • Ga naar de officiële website: bseh.org.in
  • Scan op de homepage van de link “Download Admit Card Secondary / Sr Secondary Exam for 1 Day July 2022” link
  • Klik op de link en voer vervolgens de vereiste gegevens in
  • Uw toegangskaart wordt op het scherm weergegeven
  • Download het en maak er ook een hardcopy van

Zonder toelatingsbewijs kunnen kandidaten niet deelnemen aan het examen.

Disclaimer: deze inhoud is geschreven door een extern bureau. De hier geuite meningen zijn die van de respectievelijke auteurs/entiteiten en vertegenwoordigen niet de standpunten van de Economic Times (ET). ET garandeert, onderschrijft of onderschrijft de inhoud ervan niet en is er op geen enkele manier verantwoordelijk voor. Neem alle nodige stappen om ervoor te zorgen dat de verstrekte informatie en inhoud correct, bijgewerkt en geverifieerd is. ET wijst hierbij alle garanties af, expliciet of impliciet, met betrekking tot het Rapport en de inhoud ervan.

READ  U kunt dus de eerste achtergrond voor Android 12 downloaden: het laatste nieuws, het laatste nieuws, de belangrijkste nieuwskoppen

Written By
More from Eda Greene
Download NTPC CBT 1 Score Card Link en sluit hier af
De herziene score voor RRB NTPC 2021-22 is vrijgegeven door de Railway...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *