Heb je PlayStation Plus of Xbox Live nodig voor Mortal Kombat 1? Alle vereisten online

Heb je PlayStation Plus of Xbox Live nodig voor Mortal Kombat 1?  Alle vereisten online

Afbeeldingen via Warner Bros. Games.

Als je hier bent om erachter te komen of je een PlayStation Plus- of Xbox Live-abonnement nodig hebt om te spelen Mortal Kombat 1Dan bent u op de juiste plek. Mortal Kombat is een langlopende vechtserie die debuteerde in 1992. Sindsdien hebben de games verschillende iteraties en reboots ondergaan, zelfs een keer met een cross-over met Superman en zijn bedrijf.

het spel Het lijkt weer een zachte herstart van de serie te zijn na de gebeurtenissen van Mortal Gevecht 11 een aantal jaar geleden. Liu Kang runt nu de show en het zal interessant zijn om te zien hoe dit dingen verandert voor de langlopende serie. Ondanks het feit dat er een complexe verhaallijn in de games zit, zullen veel fans gewoon willen weten hoe ze met hun vrienden moeten spelen.

Hij zal zich veel herinneren Dodelijke Kombat van dagen spelen in arcades. Om tegenwoordig echter met vrienden te spelen, moet je waarschijnlijk online spelen. Dus hier is alles wat u moet weten over de vereisten voor online spelen Mortal Kombat 1.

Heb je PlayStation Plus nodig om Mortal Kombat 1 te spelen?

Liu Kang, Kung Lao en Raiden naderen een portaal in MK1

Klik om te vergroten

om te spelen Mortal Kombat 1 Online op PlayStation heb je een actief PlayStation Plus-abonnement nodig. Maar, Mortal Kombat 1 Het zal niet alleen een online game zijn. Dus als je gewoon in het spel springt omwille van het verhaal, om torens te voltooien of te couchsurfen, hoef je je geen zorgen te maken over een bijgewerkt abonnement.

READ  Wat ga jij dit weekend spelen? (20-21 mei)

Heb je Xbox Live nodig om Mortal Kombat 1 te spelen?

Sub Zero en Scorpion in Mortal Kombat 1

Klik om te vergroten

Mortal Kombat 1 Op Xbox Een Xbox Live-abonnement is vereist om de game online te spelen. Net als bij de PlayStation heb je echter geen geldig Xbox Live-abonnement nodig om content voor één speler te spelen of om samen te werken met vrienden.

Moet je betalen voor Mortal Kombat online services op pc?

Shang Tsung in Mortal Kombat 1 absorbeert de ziel

Klik om te vergroten

NeeJe hoeft niets extra te betalen om te spelen Mortal Kombat 1 Online op pc, want het gebruik van diensten is helemaal gratis. Dat is een luxe waar pc-gamers op dit moment aan gewend zijn, en het zal hetzelfde blijven met de nieuwste vechtgame van Netherrealm.

Dit is alles wat je moet weten over wat je nodig hebt om te spelen Mortal Kombat Verbonden. Als je niet kunt wachten op de nieuwste game in de serie, moet je deze zeker eens proberen Mortal Kombat 1 Startpagina. Blijf voor al het andere GGRecon lezen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *