Het aantal spelers in de VS stijgt na de upgrade van Airship

De nieuwe grote update voor “Between Us” is gearriveerd, met een ballonkaart, missies, gebieden om te verkennen (of om in gedood te worden), gameplay-mods en meer. En het lijkt ook een hele reeks spelers naar het spel van de sociale tegenstander te hebben getrokken, aangezien het aantal Steam-spelers in een baan om de aarde steeg nadat de update was gelanceerd.

Ga naar SteamDB-diagrammen voor tussen ons En je zult merken dat het piekaantal spelers in het multiplayer-spel is gestegen tot bijna drie tot vier keer het laatste aantal. De gegevens van de site geven aan dat het aantal gelijktijdige spelers in het spel de afgelopen twee maanden is gestegen van ongeveer 22.000 tot 53.000 (met een lichte daling in totaal) tot een recordhoogte van 132.544 in de nacht van 31 maart – nieuwe lanceringsdatum van de update.

Terugkomend op de meest recente cijfers, dit is ongeveer vier keer het hoogste aantal spelers dan het aantal spelers in de afgelopen zeven dagen, dat in de loop van de week ergens tussen de 22,5K en 37K valt. Bruisend.

Steam-grafieken Evenzo stelt het de 24-uurs piek van het aantal spelers op 130.138, op het moment van schrijven, wat een aanzienlijke sprong is ten opzichte van het hoogste punt van vorige maand van 75.000.

De nieuwe Airship-update voegt onze grootste kaart tot nu toe toe, en brengt het aantal kaarten dat fraudeurs oplopen tot vier in totaal. Het is ook opgevouwen in nieuwe missies om alle kleine koffiebonen te voltooien en tegelijkertijd een angstaanjagende ondergang te vermijden, zoals “juwelenpoets, lege afval (oogverblindend plezier) en meer”.

READ  Apex Legends-update landt, servers crashen

Er zijn ook ladders en mobiele platforms toegevoegd om de kaartnavigatie te verbeteren, samen met enkele nieuwe in-game cosmetica en een nieuw te kopen skinpack. U kunt naar Tussen ons hier Als u enthousiast bent over de volledige conclusie.

Written By
More from Max Mcgee

UP Journalist Vikram Joshi in het hoofd geschoten voor zijn dochters in de buurt van Delhi Ghaziabad sterft

De aanval op journalist Vikram Joshi werd opgepakt met cameratoezicht. Ghaziabad: Een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *