Het coole Isle of Lane krijgt een gratis proefversie op Steam Next Fest

Steam Next Fest, Valve’s weeklange viering van aankomende pc-games op zijn platform, komt vandaag aan, met een hele reeks gratis demo’s om mee te doen. Hiertoe behoort Len’s Island – een geweldige kerkercrawler met landbouwsimulator en elementaire bouwelementen die een hit gaat worden bij zowel Stardew Valley- als Hades-fans.

Len’s Island neemt je mee naar een verre stad met slechts een paar gereedschappen en je verstand, terwijl je begint met het bouwen van een huis voor jezelf op een prachtig klein eiland in de buurt. De game combineert een reeks elementen, waarbij de nadruk ligt op het verkennen van de gebieden onder je huis op het eiland en het bestrijden van de monsters binnenin. “Len’s Island is een snelle, vaardigheidsgedreven kerkercrawler met een sterke focus op het aangaan van een breed scala aan gevechtstypes en uitrustingscombinaties”, legt ontwikkelaar Flow Studio uit.

Screenshots onthullen donkere, oude kamers vol gloeiende, vreemde beesten die op de loer liggen in de schaduwen, evenals boobytraps en uitdagend terrein om mee te kampen. Het lijkt erop dat je gewapend met een zaklamp en een slagwapen binnenkomt, dus het lijkt erop dat we close-combat kunnen verwachten met deze wezens, samen met enkele van de andere genoemde vechtstijlen.

Bovengronds kun je je droomhuis bouwen en het zo groot maken als je wilt, met behulp van het unieke “modulaire bouwsysteem” van de game. Daarnaast kun je gewassen verbouwen in het zonlicht om voedsel en voorraden te krijgen voor je avonturen om de eilanden en kerkers van de game te verkennen. Je kunt ervoor kiezen om “grootschalige beplanting door het bos te planten, of de kleine tuinperken op je balkon te verzorgen”, legt de ontwikkelaar uit. Je kunt ook speciale gewassen voor geld verkopen.

Net als Stardew Valley is er ook een herstelcomponent in het gebied, en verkenning belooft beloningen die verspreid liggen te wachten om gevonden te worden. Je kunt een kapotte oude brug herbouwen en bijvoorbeeld lang verloren gewaande zwaarden vinden tijdens je reizen.

Steam Next Fest begint later vandaag en loopt tot 22 juni, wat betekent dat je tot die tijd de demo van Len’s Island moet tegenkomen, die Nu gratis beschikbaar. Als je graag een beter idee wilt krijgen van hoe je het moet spelen, kun je de Live-uitzending van ontwikkelaar op deze link. Len’s Island wordt ergens in oktober gelanceerd.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title”: “Cool Isle of Lane krijgt gratis demo op Steam Next Fest”, “type”: “news”, “category” : “lens-” island “}, “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “Flow Studio”, “genre”: “Simulation”, “title”: “Len’s Island”, “types” :[“Simulation”]}}}}

READ  GTA 5-acteurs recreëren Franklins geroosterd in het echt
Written By
More from Max Mcgee

DJ LeMahieu scoort nog eens vier hits in de overwinning van Yankees

Niet veel over 2020 ziet eruit zoals in 2019. DJ LeMahieu doet...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *