Het Download Festival bevestigt de annulering van 2021

Ondanks enig optimisme dat het zomerfestivalseizoen zou kunnen doorgaan, heeft Download de beslissing genomen om het evenement in 2021 te annuleren en is het goed van plan voor een grote terugkeer volgend jaar.

“We kunnen nu bevestigen dat het Download Festival dit jaar niet zal plaatsvinden. We hebben spannend nieuws voor 2022”, aldus het evenement in een verklaring op sociale media.

“We hebben de hoop nooit opgegeven om het festival terug te brengen naar Donnington afgelopen juni, en we hebben er achter de schermen hard aan gewerkt om het voor elkaar te krijgen. Maar we weten nu dat het niet mogelijk is. We zijn verdrietig over iedereen in de downloadfamilie, van de artiesten tot de leveranciers en natuurlijk de gepassioneerde downloadfans. “”

Het Donington Park-evenement stond gepland voor juni van dit jaar, maar de data komen vroeg volgens de geplande vaccin-routekaart van het VK. In plaats van opnieuw te plannen, onthulde Download in plaats daarvan de details voor 2022 en bevestigde KISS, Iron Maiden en Biffy Clyro als de krantenkoppen.

Iron Maiden-kapitein Bruce Dickinson zei: “Zoals iedereen waren we allemaal erg teleurgesteld toen de wereldwijde pandemie de annulering van het 2020-downloadprogramma dwong, dat de zevende keer zou zijn geweest dat de film” Maiden “hier uitkwam.

“Dus we zijn zo opgewonden om weer uitgenodigd te worden en onze ambitie waar te maken om Donington Park te spelen in elk decennium sinds de jaren tachtig!

“Zoals de meeste mensen weten, is dit festival een heilige plek voor ons (en Eddie!) En de steun en het enthousiasme van onze fans is altijd uitzonderlijk en wordt enorm gewaardeerd. We kunnen niet wachten om iedereen weer te zien, en we zijn vastbesloten om de show te maken. een van de hellen van het feest en de grootste thuiskomst op de lancering! ”

READ  Roger McCreary zorgt voor 'game-changing plays' in Auburn overwinning bij Ole Miss

Terwijl hij zijn teleurstelling toonde, bleef downloadchef Andy Copping enthousiast over toekomstige plannen en zei: “Je downloads, je 2022-titels zijn er! De legendes van rock and roll KISS beginnen vrijdag in stijl, Iron Maiden komt terug met hun mascotte Eddie en meer. vuur dan we kunnen. Verdraag het, en wat is een betere manier om het festival te beëindigen dan met Biffy, die ons verbluft zal achterlaten over hun kansen. Energie. Ik tel de dagen al! “

Written By
More from Eda Greene

Download APK van directe link

PUBG Mobile Lite 0.21.0 Wereldwijde versie: APK-download via directe link PUBG Mobile...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *