Het einde van de originele Halo 2 verschijnt in een fantastische storyboard-animatie

Het einde van Halo 2 is zo iconisch als maar kan. De ‘beëindig dit gevecht’-reeks van de Master Chief kan de geschiedenis ingaan als een eeuwigdurende timer van badass-momenten in videogames, om nog maar te zwijgen van first-person shooters. We mogen ons dan gelukkig prijzen, want het einde van Halo 2 was bijna geheel anders, en een ongelooflijk toegewijde fan is net klaar met het samenvoegen van alle eerder verloren gegane strips, waardoor we onze beste kijk op dat originele einde tot nu toe hebben.

Deze enorme prestatie werd bereikt door YouTuber C3 Sabertooth, die alle originele storyboards heeft omgezet in een reeks video’s van ongeveer drie uur lang, waarvan de slotvideo onlangs is uitgebracht.

Het project werd alleen mogelijk gemaakt door voormalig Bungie-ontwikkelaar Lee Wilson, die al vroeg in de ontwikkeling enorme hoeveelheden storyboards en illustraties deelde voor Halo 2 en Halo 3, die C3 Sabertooth gebruikte om het originele verhaal van Halo 2 uit te werken (via Windows Centraal).

Wat fan-ontwikkelde projecten betreft, deze is er zeker. C3 Sabertooth heeft stemacteurs, geluidseffecten, muziek en zelfs dynamische overgangen ingevoerd om alle storyboards tot leven te brengen. C3 Sabertooth biedt ook veel geweldige context in termen van het eigenlijke verhaal en Halo-overlevering tussen de geproduceerde delen van de strips.

Een deel van de voice-acting is zelfs afkomstig van cut-lijnen uit andere Halo-games, wat meer legitimiteit geeft aan deze herbouw van Halo 2. C3 Sabertooth’s Youtube Het kanaal staat vol met alle andere video’s van het originele Halo 2-verhaal, als je je popcorn wilt pakken en opstaan.

READ  Monster Rancher is terug op Steam

Als je meer Halo-nieuws wilt, hebben we je gedekt, zoals hoe de nieuwe Halo Infinite-multiplayermodus waarvan het gerucht gaat dat het een “big thing” is, of zelfs een blik op de door fans gemaakte Halo Infinite Lord of the Rings-kaart. Als je net begint met het spel, maar maak je geen zorgen, we hebben de systeemvereisten voor Halo Infinite uiteengezet om je te helpen het meeste uit je pc te halen.

Written By
More from Max Mcgee
Geen deal met India over Chabahar-spoorwegproject, Iran verduidelijkt: rapport
Chabahar Railway Project: Iran verwierp het mediabericht. Teheran, Iran: Iran heeft een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *