Het herbruikbare gezichtsmasker van Razer ademt de lucht in en versterkt je stem

Project Hazel genaamd, het masker, en is momenteel een concept en niet beschikbaar voor aankoop, behandelt “milieuproblemen voor maskers voor eenmalig gebruik, terwijl de eigenschappen van een veelzijdige persoonlijke beschermende omhulling worden verbeterd”, aldus een persbericht van Razer dat dinsdag werd gepubliceerd.

Het bedrijf, een belangrijke fabrikant van apparaten die bekend staan ​​als computermuizen en laptops, zegt dat het masker een N95-snuit van medische kwaliteit gebruikt; Afneembare en oplaadbare ventilatoren; En luchtstroomregelaars.

Ventilatoren kunnen worden opgeladen en gesteriliseerd door ze in de draadloze oplaaddoos te plaatsen, die is voorzien van desinfectie van UV-lampen.

Het bedrijf zei dat het waterdichte en krasbestendige masker is gemaakt van recyclebaar plastic, wat de impact op het milieu verder vermindert.

De draadloze oplaadbox steriliseert het masker ook met UV-licht.

Door het transparante ontwerp van het masker kunnen mensen het gezicht van de drager zien en de lichten in het masker worden automatisch geactiveerd in het donker. Microfoon en luidspreker versterken gedempte spraak.

En dragers kunnen hun look aanpassen door twee verlichtingszones te activeren met een keuze uit 16,8 miljoen kleuren en een verscheidenheid aan dynamische lichteffecten.

“Het Project Hazel Smart Mask-concept is bedoeld om praktisch, maar toch comfortabel en bruikbaar te zijn voor interactie met de wereld, met behoud van een sociale esthetiek”, aldus Min-Liang Tan, medeoprichter en CEO van Razer.

Hoe Esports een grote Razer-onderneming werd

Een woordvoerder van Razer vertelde CNN dat er geen specifieke releasedatum is voor het masker, omdat het nog steeds wordt verfijnd.

Eerder tijdens de coronaviruspandemie schakelde Razer over van productiefaciliteiten in China om gezichtsmaskers te maken.

In mei zei het bedrijf, met het hoofdkantoor in Singapore en Las Vegas, dat het miljoenen gratis gezichtsmaskers zou aanbieden in Singapore, aangezien het land worstelt met een toename van het aantal gevallen van coronavirus.

READ  De OnePlus 8, 8 Pro stabiele Oxygen OS 11-update veegt de telefoons schoon
Written By
More from Lesley Curry

Twee leden van Video Game Piracy Group Team Xecuter gearresteerd

Het Amerikaanse ministerie van Justitie publiceerde nieuws dat twee leden van Team...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *